-
Re: Re: Popcorn
to y tam nemělo bejt
I LOVE YOU HIL *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Popcorn
Ahojda já se přidám jo?já Hil miluji moc *14* je nejlepšííííííí dneska jsem dostala plakátek s HILuškou *14* YYYYYY *14* YYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* -
Re: Re: OMG ...........
teda miley nez hil ja se spletla xD -
Popcorn
Dneska jsem si koupila ten Popcorn a Hiluška tam vypadá fakt suprově jako vždycky! *3* *14* *14* -
Re: OMG ...........
jo jenze chapes spousta lidi ma treba odost raci hil nez miley ja sice ne ale nekdo treba jo a kdyby sem ty lidi nechodili tak hilary ani na 7 miste neni -
OMG ...........
Supeer Hiluška je na 7. místě jen tak dáál at si zase na 1.!!!! jako kdysy nez se sem Miley ta blbka!!! :( ,ale jako já to nechápu.... vy tu pořád říkáte at dostaneme Hilušku na 1. místo ae sami ste třeba taky fanouškem Miley ale takhle tam nikdy Hilary nedostaneme... :'( *3* -
Re: Re: popcorn
jo to jo vypadá skvěle *4* *4* -
7.misto
Joo hil je na 7.miste!! *14* *4* -
Re: Re: Re: Orální radovánky
já si myslim,že když už,tak ne na terase,ale na pokoji a stopro by mněl mike alespoň tričko dole!!:( *10* *16*
100 pro je to fotomontáž!! *10* *16* *5* *13* *8*
Navíc,proč když už jednou zalolezly,tak proč by zase vylejzaly??!!
Je to kec a je to od těch paparazziů pěěkně hnusný!!
jo ale nesouhlasim s duffik!!
Každej si užívá no a co?? a Myslim si,že i Hilary si užívá,ale tamta fotka byla rozhodně fotomontáž!! *16* *10* -
Re: Orální radovánky
ja tomu taky neverim protoze 1 fotka nemuze byt hned dukaz oralniho sexu a ja myslim ze by ty sprostarny nedelala v takove poloze jako na ty fotce *8* *13* *13* -
Re: popcorn
ma krasny oci a s mikem ji to moc slusi je vazne moc hezka *14* *14* *14* *14* -
Re: email pro hilary
Jo já jí chci taky napsat ale ještě sem se k tomu nějak nedostala *1* ale podlemě odpoví *7* *7* snad.. *7* *7* -
popcorn
Hilary je v popcornu-nalič se jako hilary duff a moc ji to tam slusi *14* *14* pisou tam ze hilary ma podle Roberta Pattinsona a Ashtona Kutchera nejhezčí oči v Hollywoodu!! *14* *3* *4* -
Re: Re: Holky v balíku
v Žába k zulíbání -
Re: Holky v balíku
Joo taky se budu koukat a nahravam to to je jasny *1* *1* uz sem to viděla asi 100x sem na tom uplne zavisla *1* -
Re: Re: Orální radovánky
přesně pochybuju že by na terase kde chodi lidi a taky museli cekat ze tam budou paparazzi dyt ji porad vsude sledujou *9* *9* -
Re: Re: holky v balíku
Joo já taky x)) *14* *14* -
material girls
*14* *14* *14* tanto film milujem najlepšíí na swete cmuQQ a hilary s niim a taky i haylie !! *14* *14* *3* *3* *3* naj najj najj *14* *14* -
Re: Orální radovánky
je to akokeby zašifrované tie fotky jako ja tiež neverim že hilarynka by to robila na tej fotke nie je poriadne nič vidiet a 1 fotka nic nedokazuje !! to musí byt špatne !! *13* *13* *13* a ešte na terase !! to by neurobila *13* *13* *13* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *5* *5* *13* *13* -
Re: Holky v balíku
ešte že ich mám doma lebo novu nemame *9*