Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Holky v balíku

ahoj jsem velka fanynka hil nevite v jakym filmu hil zpiva THAT´S WHAT GIRLS DO
  • girls01234

Holky v balíku

Jj,taky jsem si už všimla že budou dávat Holky v balíku!Já to mám sice stáhli ale i tak se budu dívat! *14* *3*
  • girls01234

Orální radovánky

Já tomu teda nevěřím!Podle mě ho jenom líbala na břiše!Všimněte si těch fotech co vyfotili paparazzi jak ji žádal o ruku!To tomu nasvědčuje a vůbec to nevypadá žhe mu by to dělala!Pochybuju že Hiluška takovi sprosťárny dělá! *9* *13* *7* *3* *8* *5*
  • Re: Re: Lady GaGa nesnášim ji!

doufam ze predzene hnusnou gagusu *16*
  • Re: Re: Orální radovánky

jak se jmenuje ten facebook pls.
  • Re: holky v balíku

ja vim urcite se budu divat
  • holky v balíku

Ahojky v pondělí ve 12:25 dávaj holky v balíku na nově *14* *14*
  • Re: Orální radovánky

Ja sem viděla ty paparazzi fotky ale tam to nebylo moc vidět tkakže mu to tam asi nědelalala ale je to možný :-D
  • Re: Re: Orální radovánky

dej mi ten facebook pls
  • email pro hilary

ahoj sem nova fanynka hilary ja ji napsala email ale pochybuji ze odpovi *7* *7*
  • hilary_duff

Re: Orální radovánky

je mi to luto ale je to pravda mam real nick hilary duff na facebooku a tam bola aj fotka *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* hnustny paparrazi
  • hilary_duff

Re: Re: ??? to neee 8. místoo :o(

jj *13* *13* *13*
  • girls01234

Orální radovánky

Ahoj,už jste četli novou novinku na osobnostech?Tam píšou že Hiluška dělala Mikeovi na balkoně orální sex!Věříte tomu?Já teda moc ne!Už vidím Hilušku jak mu to dělá na balkoně kde chodiou lidi,paparazzi atd.,trochu divny ale pravda to být může! *15* *1* *7*
  • Re: Hilary je prostě best !!!

si lesba nebo co??????????!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
  • Re: ??? to neee 8. místoo :o(

jO zrovna naky d**** lady gaga *16* *16*
  • Re: x((

Ne to rozhodně ne už byla na 6 a ted je zase na 8 *9*
  • hilary_duff

x((

hey baby musíme sem viac a viac písat aby hilary bola vyssie hilary is the best !! a nikto iny ziadna blbka miley !!!! nezaslužila si 1.miesto !! *13* *13* *13* *9* *5* *5* *5*
  • ??? to neee 8. místoo :o(

Hey holky to je na nic =o( my se tu celou tu dobu snažíme dostat Hilarynku na 1. místo a teď už ze 6 klesla na 8...... a to ji předběhla i Gaga fuuuuj =o(((( *13* *9* takhle to nenecháááme!!! *8*
  • puspuspusinka

Re: Fotogalerie

Mno já vím, my už sme o tom s holkama mluvily taky,...oni já nwm proč, ale někdy je semka prostě nepřidaj stává se mi to často já sem jednou přidala asi 46 fotek najednou a zobrazila se jenom 1 myslím *9* taky mě to štve ale nic s tím nenadělám, buť se jim ty fota nelíbí nebo mají špatnpu kvalitu nebo nwm,... *9* ale stalo se mi to už několikrá *9*
  • puspuspusinka

Re: Lady GaGa nesnášim ji!

musíš sem hodně často chodit a řekni i jiným,...ať semka chodí pořád a Hil vyletí jak raketka *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit