Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabi5111

Affs

Ahoj hladame nove SB mame blog o Pussycat Dolls tak ak ma niekto blog tak sa pridte zapisať a možno spriatelime na www.nikii-lovepcd.blog.cz
    a zapisať sa možte tu http://nikii-lovepcd.blog.cz/1002/a pply
  • Re: Re: Re: Hil

Aha díky .Jo a je to moc krásnej blog určitě se tam koukněte je tam toho o Hilušce fakt hodně *3* *3* *4*
  • Re: jj

No mě se miley nějak začala líbit.Dřív sem ji neměla ráda ale ted nejak jo.Hilary se mi líbí samozřejmě víc je to moje bestová,nejlepší zpěvačka už tři roky!! *1* Prostě je nejlepšíí *14* *14*
  • mucky

jj

Ahoj všimla a moc sem šťastná prostě nwm jak sme to udelali ze sme ji presunulii jeste bys me mohli vykopnout miley.první byvala hilluška první tak ji supnem na 1 misto *3* *3*
  • Re: Re: Hil

je to tady na tehle strance www.hilary-duff-net.blog.cz
  • Re: Hil

fakt?? jak to vis??
  • Re: Top 10 osobností:8 místo!

Jo já taky je to upe super takovej postup to je fakt dost dobry *14* *14* *14*
  • girls01234

Top 10 osobností:8 místo!

Ahoj nesu bezva zprávu!Někteří z vás si toho už všimla ale někteři ne!Hiluška v top 10 osobnosti z 20 místa se umístila na 8!No není to bezva?Já jsem tak šťastná! *14*
  • Hil

Hilary je zasnoubena s Mikem *4*
  • Re: Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***

no tak nejak no *1*
  • Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***

a pak ses probudila co *1*
  • Re: Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***

Akorat ji musim psat anglicky *9* *1* *1* *1* ale i tak je to supeeeer hrozne moc diky ja sem tak stastna!!! *1* *1* *1* *1* *1*

dekuju hrooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooozne moooooooooooooooooooooooooooooooooo c
  • Re: Míííluju Hilarynku!!! :***

ahoj jo ja mam a pisu si sni

hilary@hilaryduff.com docela pochybuju že odpoví *4* *7*
  • Re: Míííluju Hilarynku!!! :***

no ona třeba do čr někdy přijede snad :-(...ale skype na ni nemam protoze je jich na skype nekolik a asi ani jeden neni pravej *9* stejne jako icq..ale mam na ni adresu kam ji muzeme psat dopisi:
    c/o Walt Disney Records
    350 S. Buena Vista St.
    Burbank, CA 91521
    A nemáte někdo na Hil email??
  • Re: Re: Časopis-Žena a život

To vypada vzdycky *3* a ma krasny vlasy *14* *14* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Časopis-Žena a život

já viděla tu stránku toho časáku a vypadá suprově *14*
  • Míííluju Hilarynku!!! :***

*14* Ahoj, zdravím všechny obrovský fanoušky Hilary Duff!!! *14* *14* ona je božská!! ale škoda, že asi nepřijede do ČR *9* to mě tráápí :) ale nemáte na ní někdo skype nebo nějaký kontakt?? díky za odpověď :))) *14* *14*
  • mail

Ahoj nemate nekdo mail na hilary??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit