-
Affs
Ahoj hladame nove SB mame blog o Pussycat Dolls tak ak ma niekto blog tak sa pridte zapisať a možno spriatelime na www.nikii-lovepcd.blog.cz
a zapisať sa možte tu http://nikii-lovepcd.blog.cz/1002/a pply -
Re: Re: Re: Hil
Aha díky .Jo a je to moc krásnej blog určitě se tam koukněte je tam toho o Hilušce fakt hodně *3* *3* *4* -
Re: jj
No mě se miley nějak začala líbit.Dřív sem ji neměla ráda ale ted nejak jo.Hilary se mi líbí samozřejmě víc je to moje bestová,nejlepší zpěvačka už tři roky!! *1* Prostě je nejlepšíí *14* *14* -
jj
Ahoj všimla a moc sem šťastná prostě nwm jak sme to udelali ze sme ji presunulii jeste bys me mohli vykopnout miley.první byvala hilluška první tak ji supnem na 1 misto *3* *3* -
Re: Re: Hil
je to tady na tehle strance www.hilary-duff-net.blog.cz -
Re: Hil
fakt?? jak to vis?? -
Re: Top 10 osobností:8 místo!
Jo já taky je to upe super takovej postup to je fakt dost dobry *14* *14* *14* -
Top 10 osobností:8 místo!
Ahoj nesu bezva zprávu!Někteří z vás si toho už všimla ale někteři ne!Hiluška v top 10 osobnosti z 20 místa se umístila na 8!No není to bezva?Já jsem tak šťastná! *14* -
Hil
Hilary je zasnoubena s Mikem *4* -
Re: Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***
no tak nejak no *1* -
Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***
a pak ses probudila co *1* -
Re: Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***
Akorat ji musim psat anglicky *9* *1* *1* *1* ale i tak je to supeeeer hrozne moc diky ja sem tak stastna!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
dekuju hrooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooozne moooooooooooooooooooooooooooooooooo c -
Re: Míííluju Hilarynku!!! :***
ahoj jo ja mam a pisu si sni -
hilary@hilaryduff.com docela pochybuju že odpoví *4* *7* -
Re: Míííluju Hilarynku!!! :***
no ona třeba do čr někdy přijede snad :-(...ale skype na ni nemam protoze je jich na skype nekolik a asi ani jeden neni pravej *9* stejne jako icq..ale mam na ni adresu kam ji muzeme psat dopisi:
c/o Walt Disney Records
350 S. Buena Vista St.
Burbank, CA 91521
A nemáte někdo na Hil email?? -
Re: Re: Časopis-Žena a život
To vypada vzdycky *3* a ma krasny vlasy *14* *14* *14* -
Re: Časopis-Žena a život
já viděla tu stránku toho časáku a vypadá suprově *14* -
Míííluju Hilarynku!!! :***
*14* Ahoj, zdravím všechny obrovský fanoušky Hilary Duff!!! *14* *14* ona je božská!! ale škoda, že asi nepřijede do ČR *9* to mě tráápí :) ale nemáte na ní někdo skype nebo nějaký kontakt?? díky za odpověď :))) *14* *14* -
mail
Ahoj nemate nekdo mail na hilary??