Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Časopis-Žena a život

Aha to neva hlavne ze tam je *14* *14*
  • girls01234

Časopis-Žena a život

Nn ani slovičko o ni nepsali.Prostě byla jen na titulní stránce! *9*
  • Re: Časopis-Žena a život

a to tam o ni vubec nic nepsaly??ani pismeno?
  • girls01234

Časopis-Žena a život

Ahoj,kterej si den sem narazila na náš českej časopis Žena a život!A kdo byl na titulní stránce?No přece naše Hiluška!Fakt bomba!Časopis už mám ale škoda že v něm o ní nic nepíšou a nejsou tam žádný obrázky! *9* Ale i tak je to super i když je jen na titulní stránce! *14*
  • Re: Válka a.s

JJ bylo to dobrý já si zezačátku myslela že to bude kravina ale pak mě to začalo bavit
  • girls01234

Válka a.s

Jj super filmík!Mě se nejvíc líbilo jak tam Hiluška zpívala a tancovala!Jinak to Hilušce moc slušelo! *14*
  • addlevel

válka as

tak to byl krutej film a nejlepší byla ta scéna s Hilary jak střílela z toho samopalu *15*
  • nové cd

Nevíte jak se to nové cd má jmenovat?? *7* *7*
  • andyk

Re: Re: Staré-nové filmy! Obrovský rozdíl

Tak war, inc nepatří mezi ty povedené...spíše se výkon ukáže ve what goes up, greta, provinces of night, the story of bonnie and clyde( tady hlavne...!!) the business of falling in love, a great education a v dalších filmech :)) to budou teprv filmy " o něčem" :)
  • Re: Staré-nové filmy! Obrovský rozdíl

Přesně uplne s tebou souhlasim hlavne s tim ze kazdej musi nekde zacit protoze je uplne jasny ze kdyz zacina tak nemuze hrat hned v zas tak kvalinich vylmech okolo 80 procent zatim hrala tak v padesati procentech a navic v posledni dobe hraje uplne v jinych filmech o uplne necim jinym napriklad ve war, inc tam hrala uplne jinou roli anebo treba sefety glass.Sice me ty stary filmy bavily to nerikam ale proste si myslim ze to nebyl zadnej kvalini film.Ale myslilm si ze ted uz bude hrat v cim dal lepsich vylmech a bude moct ukazat co v ni doopravdy je
  • Staré-nové filmy! Obrovský rozdíl

Čus všeci, pročítala jsem si tak diskuze a pořád se obracíte na její staré filmy, jej..každý byl nějaký a jasně že to není žádná kvalita, jsou to oddychovky a 12,13-tileté dívčeny se v tom vyžívají. Pokud by jste se ale vy chytrolíni, co tady pořád jen kritizujete trochu o Hilary zajímali, určitě nepíšete takové blbliny. Od roku 2008 točí spoustu řadu filmů, které už jsou určené pro jiné publikum. Teď za pár dnů bude mít světovou premiéru film Provinces of Night, vsadím se že většina o něm ani neví, jedná se o drama! Další film jako The Story of Bonnie and Clyde, ten bude točit letos na podzim, pokud nejste takoví nevzdělanci tak víte že filmů na tento námět bylo natočeno už spoustu, a jedná se o novou verzi, kde Hilary ukáže co v ní doopravdy je! Snad nezklame, a oficiálně se odtrhne od středoškolských rolí! Každý nějak začínal a každý byl nějaký, člověk se mění a i vy vaše názory časem změníte! Pa.
  • Re: Nové CD!!!

jo ten seznam je na netu už pěkně dlouho, ale vůbec to není potvrzené a navíc podle nových informací by se nemělo jmenovat My life ale Dramatic Life, no prostě ještě není nic oficiální, takže zbytečně hodně povyku pro nic ;)
  • Re: Film

Ja taky a pak by mohli prodavat jeste dvojku *14*
  • girls01234

Film

Zítra je na stáncích film s Hiluškou-Dvanáct do tuctu!Já si ho určitě koupím! *14*
  • Re: Re: Film!

Já ho ještě neviděla ale musim se koukat!!! *1* i na válku as.ale je hrozně pozdě to je blbý *9*
  • Re: Re: Film

Jakšto že máte prázdniny v pondělí?? se máte *3*
  • Re: Re: Re: Nové CD!!!

Ja se tak těšim až vyjde
  • addlevel

Re: Film

my máme prázdniny *15*
  • girls01234

Film

8.2. je na Barandově film S Hiluškou Válka a.s.!Začíná ve 22:00 a končí ve 23:55!Tak se kukejte!Já se budu dívat určitě!Škoda že to tak blbě vychází!Za 1.je to moc pozdě a za 2.je to v pondělí když stáváme do školy! *9*Ale jinak se moc těším! *14*
  • girls01234

Re: Re: Film!

Jé sry,ten film je na primě!A v kolik hodin je ta Válka a.s.? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit