-
super
je s ní čím dál víc hezká baba *14* -
Josef Dominik
Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz / -
Žákyně
Hilary Duff je opravdu skvělá herečka i spěvačka mám a jí ráda. *3* *4* *3* *4* -
Ach jo.....
Opravdu.....,ale...opravdu ju nemusím ........Nechápu proč ji všichni tak zbožnujou.. Ono vlastně není proč,vzhledem k tomu že jsou lepší herečky a zpěvačky..... *13* *13* *5* MNOHEM LEPŠÍ.............. *13* *13* *13* *5* *5* -
Re: Nej Nej !!
mít tolik peněz jako ona tak je takz rozdávám po charite -
Re: Re: Re: za myslise
Až na ten nepatrnej detail že nikam dál nepokračuje.................nebo jsem si jenom nevšimla.......... *14* *14* *5* *4* -
...
pěkné -
Plakáty
nabízím 2 plakáty Hill za 20kč i s poštovným jestli byste měli zájem pošlu foto na lucibus-buffy@seznam.cz prodám jen v celku -
BEST STAR
Zapoj se do meho projektu a zvol si svoji best star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zapojení:-) -
Hilary Duff
Moderní popelka je fine komedie.Italské prázdniny se mi taky líbí.Hilary je tam dobrá.Nemyslím,že je šlapka.Některé příspěvky tu stojí za to. -
Re: Re: Re: hilaryyy
Ale my se bavíme o fanklubech a ne o žebříčku nejnavštěvovanějších osobností. *3* -
Re: SKD
? A nebude to tím,že Hilary má už za sebou delší kariéru? *7* Jinak taky mám radši Hilary než Miley. -
Re: Re: hilaryyy
ne , nemášanci -
Re: hilaryyy
proč je furt porovnavate ? *1* jste jak malí...a podle mě po těch všech z HSM za chvilku ani pes neštěkne..ale nic proti nim nemam..jen říkám svůj názor! a miley je asi ted tak oblibena jak byla hil v 15..to si asi ty ale jeste nepamatujes co? -
Re: hilaryyy
co to si děláš prdel?????????????? *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
hilaryyy
cože ? že hilary předběhne miley ?? to asi těžko , ještě jsou před ní ashley tisdale a vanessa hudgens a do miley má táákk dalekooooooo *9* -
jen 157 cm ?
hilary má jen 157 cm ?? takle měřim já
:-o a to je mi 11 -
Re: SKD
Hil a Miley mají hodně společného..a každá má na svou dobu něco nej :) fandím i Hil i Miley..obě jsou supr a zaslouží si to♥ -
Re: RGG.
tak sem kua NELEZ když se ti nelibi a nefandis ji.. -
Re: RGG.
aby jste se z te Van a Ashley nepo*****, čím se oni proslavily?? jen díky filmu HSM jinak by o nich nikdo ani nevěděl..!! a díky tomuto filmu vydaly CD atd..já proti nim nic nemám, jasně..měly štěstí, ale i přesto, že je nějak extra nemusím nenadávám jim a už vubec neporovnavam s jinyma celebritama!! jen tak..jak te vubec napadlo porovnavat Van s Hil ?? trosku divne ne? jak dlouho je na slvane scene Hil a jak Van..co všechno dokazala Hil a co Van..jako sry, ale ji s ni porovnavat nemuzes!