-
......
ahoj Hilary Duff je super.
koukla jsem se na Moderní Popelku a bylo to super.je fakt skvělá *4* -
Selaward
Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz -
Nej Nej !!
Hilarka... upa užasný člowíček.. krásně zpíwá a užasně hraje we filmech.. prostě dokonalost sama ! A ještě k tomu se wěnuje charitě... i když nemusí... je prostě užasná.. *15* -
..
dokonalost sama!! *14* *14* *3* -
Re: SKD
To se nesmi stat ze Miley predbehne hil!!... *16* -
nick.love
dkonalá,úžasná,nejlepšíí :)
miluju jeji pisnicky filmy!! *14* *14* -
SKD
Tak to vypadá zhe Miley Cyrus za chvili Hil predbehne a to mi je celkem líto páč to co dokázala Hil je daleko víc než Miley( jako ta je taky uža) *3* -
xD
Hilary je super...má super písničky a miluju filmy s ní *15* sou správně trhly a to mam rada *3* *1* -
Re: RGG.
Já zbožnuju Hil aji Van ! Obě mají neco do sebe a každá je v nečem jedinečná *1* -
Re: Hilary!!!
no ja bych ani tak hilary nechtela videt chtela bych vydet vanessu na vlastni oci -
RGG.
ja zase hrozne moc fandim vanesse hudgens je to muj vzor vanessa hudgens je nejkrasnejsi je muck krasna na kam se na ni hrabe hilary vanessa je tohle *4* ... a hilary je tohle *9* -
RGG.
No ja nechapu co se lidem na ni libi prome je obycejna ja ji moc nefandim me se nelibi je voskliva *16* *10* *5* *13* *13* *13* -
Hilary!!!
nevim co bych dala za to Hilary videt na vlastny oci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hilary Je nej
*3* Hilary je nejlepší jsem ráda,že se s jejími písničkami dostává postupně nahoru je skvělá Avril je sice dobrá,ale já jí moc nemusím u Hilary miluju vsechny její filmy a to je pro me víc než nejaká nabarvená Avril Lavigne! *4* *15* -
:)
ona meri jen 157 cm :) -
Re: Re: Hilary
Italské prázdniny byly dobrý *3* , pod louhé době jsem si poslechla její songy a Reach Out je fakt supr písnička *14* *4* -
Re: Re: Re: Law § Order
Jejda tak to moc děkuju,já sem to sháněla celou věčnost:) -
Hilary neeej
Hil je proste 1 i kdyz je na 4 pro nas je na vdy 1 ne???? teda aspon pro mne je :) -
Re: Hilary
tjn taky se mi tam nejvíc líbila....:) -
Hilary
Hilary je super herečka a zpěvačka ale nejlepší byla v Italských prázdninách *1*