-
Re: ahoj
to máš provdu *1* *1* *1* *1* -
ahoj
Hilary je fakt fakt DOBRÁ *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* -
hylary duff
hylary duff je proste senzacni skvela super no proste ta nej spjevacka herecka co znam od te doby co sem videla italsky prazdniny schanim vsechny jeji filmy protoze je fakt uzasna a hrozne ji fandim je proste super *4* *3* *3* *4* -
Hilarynka
Hilary je proste nejlpší herečka a zpěvačka je proste DOKONOLÁ *3* Hil není zlá! ale je hodná a pomáhá chudým!!!to je od ní moc hezký!! *4* -
Verča
Je moc dobrá hezky spívá a hlavně hezky moc hraje seš supa Hilary -
Italské prázdniny a Moderní popelka
tyhle dva filmy jsou super od ní a ostatní taky *14* *14* -
Re: AHOJ
Ja chci taky aby sem prijela a dala mi treba autogram , protoze je uplne skvela a ja ji proste zeru!skvele zpiva a jeste nadherne hraje!!§je proste vyjimecna. *14* *14* -
AHOJ
hILARY JÁ TĚ STRAŠNĚ OBDIVUJI A CHTĚLA BYCH ABYS PŘIJELA NĚKDY NA KONCERT DO ČESKÉ REPUBLIKY TŘEBA DO BRNA NEBO OLOMOUCE STRAŠNĚ TĚ OBDIVUJU *14* *14* *14* *4* *8* -
http://img.osobnosti.cz/smiles/20.g if
Jako zpevacka a hlavne jako herecka nestoji za nic, filmy o nicem, ale jako zena je nejkrasnejsi na svete. -
hilary je ploste nej:-*
Ja hilary uplne zeru je to suprova herecka zpevacka modni navrharka a textarka:-*je uplne bozi nevic se mi libi film nikdy to nevzdavej z tech v kterych hraje...je ploste NEJ!!!:-*mvmr...mam ji moc rada..*muck* *4* -
Re: Úžasná
Hilary je suprová herečka ahlavně má pěkné písničky(italské prázdniny,nedrž se vzadu navzdavej se nikdy to nevzdávej!!!!!,holky vbalíku))))) -
Úžasná
Hilary je skvělá zpěvačka a krásná ženská. Vůbec není uměla jak si něktěří myslí je fakt skvělá. -
Můj názor
Nebudu o ní říkat, že je kráva, nebojte ;-) Ale nemám jí ráda. Nemám ráda její písničky a filmy- jí vůbec neznám. Hraje ve spoustě šablonovitých romantických komedií, které se zřejmě mají líbit teenagerkám...nechápu. A taky na mě působí jako "umělotinka"- děvče, které dělá, co jí její manažer řekne, jen aby si udržela svou slávu...neukamenujte mě *3* -
muck herečka
Hilary je uplně hafo hezká a dobrá herečka,mám ju ráda *4* muck *14* .... -
katka
HILLARY DUFF je moc príma a chci se s ní setkat protožr je moje njoblíbenější spěvačka *14* *1* *1* *3* *4* *14* *4* *4* *4* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* -
happy-b-day
trochu opožděně *9* ale vše neeeeeeeeeeeeeeej *14* *3* -
Je prostě sQělá
Je to suprowáá herečka...mam ju hafo ráda....nejlepši film snou Kadetka Kelly...bo holky w baliku nebo 12 do tuctu... je toho sní moc...je fagt dobrá *8* *14* -
Hilary je nej
Hilary je nádherná holčina, výborná herečka a zpěvačka, přeju jí vše nej k těm jejím 21. Narozeninám který dneska slavý....mám jí moc rád a a někdy bych se s ní moc rád setkal osobně....doufám že to výjde. -
Narozeniny
Hillary Duff je dobrá herečka.Líbila se mi v komedii Moderní popelka a dalších.
Dnes je jí 21 let.Happy Birthday,Hillary! -
Hilary Duff
Všechno nejlepší k tvým narozeninám Hilary Duff. Přeju Ti hodně štěstí,zdraví,kariéry a hlavně mnoho úspěchu. Doufám že už brzy vydáš své další album *4*