Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilary

hill je moc krasna a umi moc spivat ja proste nejlepsi
    *14* *4*
  • Je fajn

Hilary je fajn a rozhodně sympatičtější než Miley Cyrus,ale bohužel na živo moc dobře zpívat neumí zvlášť bez hudby to se nedá vůbec poslouchat. Ale i tak ji mám ráda *4* *14* *4*
  • Re: Re: Avril - hil. ble !

Moc nerozumi o cem tady mluvite. Podle me o ani jedny za 10let nikdo ani nestekne, ale pokud je to vas smysl zivota proc ne. Jen upozorneni nerikala bych ze ti je 19 a delas maturitu. Pokud to tak je a ja o tom dost pochybuju vyvaruj se tech chyb. Pak to pusobi dost komicky
  • Re: Re: Avril - hil. ble !

tobe ze je 19? *15* *15* *15*
  • Re: Avril - hil. ble !

tak to ne je mi 19 delám maturytu a eště nikdy jsem neslišela že avryl je lepší než Hilary Duff.ve zpevu neudělala ani chibičku no možná............ale neudělala. *13* *13*
  • Re: Film hilary

jen do toho hilary duff *15* *15* já ti tak fandím jojojojojojojojojojojojojojojojoj
  • Re: Film hilary

strasne zeru hil.. *3* *5* *14* *1* *14* *14* *14*
  • hilarynka125

Film hilary

ahojky neznáte nákou stránku kde bych se mohla kouknout na War,inc.??prosíím ozvěte se !!
  • Hilary Duff - Hlasůjte

Hlasůjte pro nejlepší videoklip Hilary Duff na stránce www.hilaryduffankezy.estranky.cz
    U ž začlo 4.kolo
  • Re: hilary

Avril je talentovanější a hezčí abys věděla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • hilka a avrilka

hilary a avril jsou uplně stejný mají stejný znamení v horoskopu avril je váha a hylari taky! hilari je super herečka a zpěvačka *14* a avrilka je super zpěvačka a je moc moc moc moc hezká i hylari je hezká *14* obě dvě sou moc super takže hylari jestli nemáš avril ráda tak se podívej na avril lavigne osobnosti a pořádně se podívej na její horoskop jste úplně stejný a kdybi avril neměla ráda tebe tak jí řekni to samí co já tet´ka tobě akorát at´ se podívá na tvůj horoskop a všichni co mi tet´ka nevěříte tak si polipte nebo se taky podívejte na ten horoskop jasný na avril horoskop a hylari horoskop a ti co nemaj rádi avril ani hylari tak děte do p r d e l e *5* *1* *3*
  • nikdo není nejlepší

Jste tady jako malé děti. Každá barva je pěkná, každý auto je pro někoho pěkný a každý herec je pro někoho super.... stejně tak je to se zpěváky.... *14*
  • hilarynka125

Rádio

ahojky chodte na hilaryino rádio ať ho má nejhranější *3*
  • yess.yoghurt

Ona..

V poslední době mi kní docházej slova.. je nejlepší :) a myslim že její filmy sou trhákem *14*
  • yess.yoghurt

Hill

*14* Hill je fakt skvěláá *1*
  • Re: hilary

co si tio dovoluješ ?!!!!!!!!! O Avrilce nemluv !!!!!!!! je nejjj a když je tohle místnost pro hilary tak co tady mluvíš oi Avrilce ?! *16* Avrilka je nejjjjjj *14* *14* *14*
  • oi oi

http://girra.blog.cz/
  • Re: Re: hilary

neeee ! hillari je ble !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!avrilka je lepší !§§§§§
  • hilarynka125

Hilary

Hilary je nejlepší zpěvačka a herečka jakou znám! *3* Hilary je prostě úžasná a nikdo se jí nevyrovná *4* Jen tak dál Hilary!!! *3*
  • Re: I

Hmmm nice English grammar Sweetie......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit