-
Re: Re: Re: Žena
nelíbí se vám , ůpa bestové písmo? *15* *1* -
Re: klarinka
Ahoj souhlasím s tebou Hilary je nejlepší
*14* *14* *14* *14* -
kabat58
je prostě super -
hil
hilary je úplně nejlepší herečka a zpěvačka líběj se mi s ní všechny filmy a fakt supr filmy ktery sem s ní viděl: Holky v balíku
Dvanáct do tuctu 1 2
Pan Božský Nikdy to nevzdávej! Agent Cody Banks Italské prázdniny- Movin' on Up Kadetka Kelly Slez ze stromu Casper a Wendy -
Re: Re: Avril....Hil. ?
nemas pravdu hilarka je hlavne zpevacka ale i herecka ale wc zpevacka....chapes???? *3* -
kuku
hilary se snazi byt ve videoklipu Reach out strasne sexy , ale ona vubec neni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
fotky
ahoj lidi tak sem tu nahrála asi 116 fotek tak doufám že budete spokojeni co máte rádi hilary *4* -
Hilary Duff
je to moje oblibena herečka a zpevacka je moc pekna! A film Nikdy to nezdavej je naprosto uzasnej a ja u toho i plakala *4* moc pekny film vazne! -
:)
Tý jo kéž by tak jednou přijela do ČR!! *3* *14* *14* *4* -
Hilary
Je uplne fajn je nejjjvydela sem tyto filmy:Italske prazdniny,nikdy to nevzdavej,holky v baliku.Je nejj *14* *4* *3* -
Hill
Já jí zbožňuju od malinka když sem jí viděla v Italskejch prázdninách *15* -
Hill......ˇˇjo je BEST
Hilary nejlepší osůbka hééj žeru ju mega...Baba jak se patří ona je ta nejlepší *14* -
Re: Hilary
Souhlasím s tebou Hilary je skvělá herečka,zpěvačka, módní návrhářka i textařka Hilarry je prostě nej...... *4* *4* *4* -
FINÁLE
HLASŮJTE PRO NEJOBLÍBENĚJŠÍ VIDEOKLIP HILARY DUFF. JEN VY ROZHODNETE, KTERÝ VIDEOKLIP JE TEN NEJLEPŠÍ.
www.hilaryduffankety.estranky.c z
Děkuji -
Re: Re: Žena
jo nikdo to neprecte potom bude silhat *9* -
Re: Avril....Hil. ?
Jasně že.Hilary se dostala ke zpěvu díky herectví a Avril se dostala k herectví díky zpěvu *15* Avril je hlavně zpěvačka a Hilary herečka *15* chápete ne? *1* -
Re: Žena
aha a nechceš psát normálně? *9* -
Hilary
Achojky!
Hilary je nejjjjjjjjj herečka a zpěvačka.Fakt dobře zpívá.My néjj songy jsou od ní:Stranger a With love.Viděla jsem tyto filmy:Italské prázdniny,Moderní popelka,Holky v balíku.Je fakt ůůůůpe super!§ *14* *14* *4* *3* *15* *4* -
Re: super
žejo *14* *14* uplě dobrej -
Re: hilary
to se mýlíš *13* *13* madona *14* *14* je *14* nejlepší *4* *3* *1* *1* a nejhezčí *14* *14* *14* *3* *1* *1*