Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilarynka125

Re: Oište

souhlasím chodte vic na hilaryin profil ať je víš v top osobnostech!!!!
  • tetka.betka

Re: 100%Blond

jj blondatá jí slušela a hnědou nemá špatnou..
  • tetka.betka

Re: Re: Re: hil

právě proto musíme psát a psát aby sme opět Hilary dali na 1 místo!!
  • tetka.betka

Oište

pište pište tady příspěvky!! Hilary je dost dobrá herečka a zpěvačka a je asi na 7, 8 místě tak jí snad vizdvihneme nahoru ne?? nezaslouží si to?
  • Re: Re: filmi

ne skutecne na www.redtube.com *1*
  • Re: Re: Re: Ksicht

rozplácla se o stěnu..... *1*
  • Re: Re: Ksicht

A ty jsis nevšimla,že teď ho má delší?? *7* a tohle je hooodně známá zpráva!
  • Re: Re: Ksicht

a nechceš mi tak jako mimochodem říct, co si teda podle tebe s nim ksichtem udělala??
  • mibob

Re: Re: hil

Bohužel už ne, ale na prvním místě je ta ..... M.Cyrus *16* *8* *16* *8* *5*
  • dianna114

Re: hil

Jsem ráda,že první místo v žebříčku největších fanklubů má právě Hilary Duff!!!!! *15* *3*
  • hil

Moje káámoska se na nu strasne podoba kdyz tak napiste na mail 12lizzy22@azet.sk poslu vam jeji foto *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • heh

heh
  • HIlary

HiLaRy je proste moje naj je faakt hezka a ma vyborni filmy i songy je proste in..je moje nejoblibenejsi spevacka i herecka na svete chcela bych byt jako ona ma neuveritelny hlas taky nema nikdo a dobre hraje ve filmech a je feest ale feest fotogenik...proste je to HilArY DuFF *4* *4* *4*
  • hilarynka125

.....

newim proč sem lezou ti co hilary nadávaj!!! *13* *8*
  • HOLA!

Ahojky holky kdo ji mate radi muzete ji pridat i na tenhle peknej webisek: http://www.prostemulluju.cz/
  • Hilarka

Hilarka je moje největší láska na světě:DMiluju její filmy,její písničky a všechno co se jí týče!Obdivuji ji,je mým velikým vzorem,opravdu ji mám strašně moc ráda!Pusinka moje! *14*
  • Re: Ksicht

Prosím??? *13* *13* Ona si nenechala protáhnout xicht!!! *8* *16*
  • hiluska:)

mam ji rada diky filmu Nikdy to nevzdavej a pak uz se mi libila ve vsem.driv jsem ji nejak moc nemela v lasce ale ted je bombasticka. *14* *3* *3*
  • 100%Blond

Líbila se mi víc když byla blondýna.I měla hezčí písničky.Ale pořád je super *3*
  • Re: Hilarynka

máš svatou pravdu *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit