-
Re: Re: Je opět 5.!
Však ona bude brzy zase na 5.místě! A podívejte se prosím na blog nelinkaavril.blog.cz a je tam anketa,jestli je lepší avril nebo hilary,tak dejte prosím hlas Hilary! -
Re: NECHÁPU..
Tak já ti to objasním.,,Pohádky" typu ubohá mladá dívenka z malého města která má velký sen (tím byl nejspíše myslen film Nikdy to nevzdávej) jsou tu patrně pro ty, kteří chápou. A jelikož nejsi zaregistrovaný, nemůžu zjistit jaké jsou podle tebe o hodně lepší herečky. A navíc, ztotožňovat Hilary duff a Lindsay Lohan v této době, kdy Hilary již není hollywoodská rychlokvaška (někdy byla?) ale výborná zpěvačka a herečka, která má své fanoušky. Co se týče oblíbenosti, víme své. Umíš vypnout Caps Lock? -
Re: Je opět 5.!
moc bych se neradovala je zase na 6 -
NECHÁPU..
DŘÍV JSEM SI MYSLELA ,ŽE HERCI A ZPĚVÁKY SE MOHOU STÁT LIDI S TALENTEM, ALE JAK JE VIDĚT NENÍ TO TAK ŮPLNĚ PRAVDA...
NAPŘ. HOLLYWOODSKÉ PRODUKTY JAKO HILLARY DUFF A LINDSAY LOHAN ATD...JSOU LIDI BEZ TALENTU,ALE STAČÍ ŽE JEJICH PŮSOBENÍ VE STUPIDNÍCH ,PŘIBLBLÝCH ROMANTICKÝCH KOMEDIÍ...TYPU :UBOHÁ MLADÁ DÍVENKA Z MALÉHO MĚSTA,KTERÁ MÁ VELKÝ SEN...
FURT DOKOLA..NENÍ DIVU ŽE SE S TOUHLE PŘEDSTAVOU ZTOTOŽNÍ SPOUSTA HOLEK NA CELÉM SVĚTĚ...ASI PROTO JE TAK OBLÍBENÁ..
JSOU O HODNĚ LEPŠÍ HEREČKY..ŠKODA,ŽE JE JICH POSLEDNÍ DOBOU TAK MÁLO... *13* *5* *13* *5* -
Hillary
No ty woe lepší herečku už neznam než je Hillary je božská *3* -
hilary
jo a ješte bych se chtěla zeptat,nevíte nekdo nejakou adresu na Hilary,kam se dá poslat ten dopis s nejakou fotkou na podpis?dík *4* -
Hilary vs.Nový měsíc
ahojky lidičky,to by bylo strašně moc skvělý,kdyby tu roli dostala!!!!!!to by bylo uplně nejlepší!!!myslíte,že má naději?já bych si moc přála aby tam hrála,hilary mám moc ráda -
Hilary v Novém měsíci
Hilary by měla hrát Heidi(pokud tu roli dostane).Heidi je lovkyně,která pochází z Volturi.
Pokud chcete vědět víc,tak kukněte na www.justhilary.net *4* -
Je opět 5.!
Ahoj! Všimli jste si,že je Hilary zase 5.v nejnavštěvovanějších osobnostech??? Díky vaší snaze se vrátila na 5.místo a porazila Avril Lavigne!!!!!!! Hurá!! *15* *3* -
andrea
hilary duff je nejlepsi na cele¨m svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: role v Nový měsíc
co?? a koho by jako měla hrát?? *10* -
role v Nový měsíc
ahoj lidi víte že se hilary uchází o roli v Nový měsíc?neboli v pokračování Stmívání? *3* -
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas -
Je divná
je divná!! vzhled a patlátka skoro ze dne na den... prostě DIVNÁÁÁÁ! dřív vypadala normálně *9* *13* -
Re: Re: Re: Re: pojde
Tak to teda není pravda,Avril nemá větší talent než Hilary a Hilary je mnohem hezčí! -
Re: Re: Re: pojde
cože ?? na to zapomen , hilarry mam ráda ale Avril má větší talent a umí líp zpívat !!!!!!! -
hil
http://www.justhilary.net/
dyž tak se sem kuknětě myslím že je to nej blog o hil v ČR *4* -
Re: Re: pojde
Ted' je 6. a předběhla jí Avril Lavigne! Tak chod'te co nejvíc lidí na Hilaryin profil,at' je co nejvýš! Já sice nejsem její fanynka,ale Hil je opravdu hezká a dobře hraje ve filmech. *3* -
nejvýš!!!
jo Hilary je nejlepší, NEJ NEJ NEJ NEJ!!!!!
koukněte na todle video od Hilary
http://www.youtube.com/watch?v=RB ug4gSAcZI
co dodat?! -
Re: Oište
fajn, já bych rád oišťoval, ale mam problém....nevim co to znamená a jak to udělat..! *9*