Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemáš jíé rád/a??tak proč sem lezeš!!

jáj...teď sjem si četla celkem dost příspěvků a řekla byhc na to svůj názor!!Hil mám mocko ráda..má superní filmy a hudbu má taky skvělou..al enejd ejen o tohle..jd eo to, že ti co se o ní zajímají vědí že dělaá i jiné věci..podporuje spousty charitativních akcí adt atd..prstě je toho hodně co dělá a za to jí mylsím hodně lidí může poděkovat. Samozřejmě, že se někdy písnikča nebo klip nebo filme nepovede..NIKDO není dokonalý!!a prstě jen by mě zajímalo proč sem na její profil lezou ti lidé, kteří jí nemají rádi..já mám taky ráda spousty jiných zpěvaček/zpěváků herců a hereček..a nadruhou stranu taky opravdu doslova a dopísmene některé hud.skupiny atd NESNÁŠÍM!!prstě každý má rád něco a někoho jineého..takže bych prosila ty co ji nemaji radi at sem nelezou...nebo ať lezou ale ať nepíšou ty jejich přiblblé komentáře..jasně každý má nějaký názor ale koho zajímá to, že ji nesášíš a když už tak proč??na Hil není moc důvodů ji nenávidět..prstě je to jen ZÁVIST..a to si přiznej!!tak čusa
    jinak mám blog o Hil..tak s emůžete mrknout :)
    www.hilary-duff-net.blog.cz
    D
  • Hill

Hilary je fakt upe božíí .. upe nej nej nej zpěvačka, herečka, ... akorat škoda že nepřijede do česka :( .. strastne bych ju chtela slyset nazivo spivat ...
  • petr-cz

je to tak

No jo no Hil je dobra jak ve zpivání tak v hraní a ty co jí nadávaj nebo pomlouvaj ty jenom zavidí že nedokážou to co ona za těch 22 let co jí ted´ budou.Závist to je hrozná věc.Ti co jí pomlouvaj kdyt´ si to skuste zahrát si v nějakým filmu nebo natočit nějaký album by se ty filmy ani neprodávali nebo ty alba.Příště než něco napíšete tak o tom radši trošku přemejšlejte.Vy kdyby ste byly slavní tak by ste byly nafoukaní a myslely by ste si bůh ví co.Já neříkám že by se mi nelíbylo bejt bohatej,slavnej,aby mě lidi obdivovali atd. ale nebudu kvuli tomu pomlouvat ostatní herce/herečky nebo zpěváky/zpěvačky.Tak se radši uklidněte a nepište že neumí hrát nebo zpívat každej neni dokonalej a kdyš se jednou něco nepovede tak to třebas přístě bude lepší. *13* *13* *13* *13* Kdybyste byly její ségra nebo bratr tak by ste byly uplně samy bez sebe že mate tak úžasnou sestru a neříkejte že ne.
  • Re: Názor

Jestli myslíš Reach out tak máš pravdu je tam strašně nepřirozená....
  • Názor

Jsem nedávno viděla nějaký její videoklip na Očku. Jak se tam pokoušela o ty sexy pohledy a pózy *1* *1* Vypadalo to děsně nepřirozeně a dooost blbě.
  • Re: Hilary v Novém měsíci

no to si děláte srandu???? ta se na to nehodí!!!
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: za myslise

Ale to nemusí platit vždycky,třeba film Trosečníci získal několik Zlatých Malin a přitom to byl skvělý film!!!! *16*
  • dianna114

Re: :)

Jo,má.
  • b.e.t.u.l.i

:)

hele nevite nekdo jesti ma hilary nejvetsi fanklub ? :)
  • Re: Re: Re: za myslise

dobrý filmy jsou např. takový který dostávaj prestižní ceny typu Oscar, dobrý filmy sou takový na který se člověk po pár letech podivá a řekne si že je to stále dobrej film a ne takovej kterej má ocenění zlatá malina (jestli ovšem s tvejma znalostma víš co to je)
  • kovbojka1212

Prosim vas

Ahojik juknete se na moji stranku o Hilary Duff www.hillduff.estranky.cz
    Diky MOOc *4* *4*
  • hilary

hele nechapu proc posuzujete slavne lidi podle sebe ,kazdy je vyjimecny clovek sam o sobe at je to holywoodska hvezda nebo normos clovek.Hilary je skwela tak jako vsichni mozna ma v sobe neco vic ale myslim ze ty co to ted ctes bys to taky dokazala s trochou snahy..TO KAZDy. *4*
  • tuner

tak to se ti nedivim ze se ti hilary duff libi,dit je upa super herecka a spevacka *14* *14* *14*
  • Re: Re: za myslise

Tak to se nedivím, že se ti Hilaryny filmy nelíbí, když ty sama si na takový stoletý! Tak se nikdy koukni na modernější film. Jo a neříkej, že kdyby ti nikdo nabídl roli ve filmu např. Holky v balíku, že by si to nevzala! ( a tím ti chci říct, že nikdo nikde musí začít i třeba v romantických komedií jako Hilary ) *5*
  • dianna114

Re: Re: NECHÁPU..

Já nesnáším třeba The Jonas Brothers,Avril Lavigne,Kevina Federlinea,Tokio Hotel,ale Miley je celkem fajn! Taky myslím,že je namyšlená,ale Selena určitě není!!! A nemyslím,že by byla pravda něco z toho,co Makkis napsala. Hilary není žádný hollywoodský produkt,ale je výjimečná. Mezi spoustami těch skandalistkek,namyšlených barbín a těch,co si hrají na něco,co nejsou,je jako světýlko,jako hvězda na černé obloze,jak to říct. Taky přispívá na charitu a nechlubí se s tím. Je to pro mě jedna z nejlepších osobností v showbyznysu. *4*
  • dianna114

Re: Re: zamysli se

Hele bud' sticha! S tim Titanicem bych ještě souhlasila,ale ty ostatní tebou jmenovaný vůbec neznám! A film Material Girls byl S-U-P-E-R!!!!!!!! A nechápu,jak můžeš srovnávat Lindsay Lohan s Hilary,vždyt' Lindsay fetovala,měla prý anorexii,sláva jí zničila život a měla taky problémy s alkoholem,sice je to dobrá herečka,ale je úplně jiná než Hilary!! Ta neměla takové problémy a je podle mě úplný opak Lindsay Lohan! *1*
  • Re: Re: zamyslise

Hilary Duff je upa super herečka a zpěvačka nevím, co pro ti ní máš zmlkni Makkis ty votvíračko dršek !!! Zato jeto jediný na co se zmůžeš!! *8* *9*
  • Re: zamyslise

tak...moment...
    ty me vubec neznas a tak nevim kde beres tu jistotu ze nic neumim....
    jo a jen tak mimochodem SUPEER filmy jsou napr. Forest Gump,Schindleruv seznam a nebo Titanic...to jsou skvely filmy...,ale to je kazdyho vec, jaky filmy se mu libi *13* *13*
    A nevim co je to u ni za talent kdyz furt hraje ty stejnY role...to by zvladl fakt kazdej.....ALE NE *9* J8 ji zas urazim no to jsem si asi dovolila fakt moc...... *9* *4* *13*

P.S. Material Girls jsem videla... a UPRIMNE... povazovat ho za SKVELEJ FILM...TO chce Fakt ODVAHU...... *3* *13*
  • zamyslise

Makkis ty si myslíš, že Hilary nemá talent? Má ho v sobě každý (kromě tebe)u nikoho se projeví a u nikoho zas ne to je život a ne rej do těch co talent mají a měli štěstí! ( a ještě něco hilary natočila spousta bestovejch filmů např: Material Girls,Greta, WarInc ....)
  • Re: NECHÁPU..

Souhlasím s Makkis,ale myslím že se mladé holky asi musí s někým stotožnit. Hilary sice zpívá někdy dost falešně ale u ní mi to ani nevadí,protože je mi dost sympatická. Nesnáším Miley Cyrus,The Jonas Brothers,Selenu Gomez protože jsou to jen vyumělkované hvězdičky a jsou strašně namyšlené a taková Hil není. Mám ji ráda ale jinak je všechno co psala Makkis pravda- jsou i lepší zpěvačky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit