Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leonqa.xdx

lea

máte pravdu hilary je prostě jednička a musime ji pomoct at de nejvyš! *1* *4*
  • hil...nej

hilary je ta nejlepsi ze vsech celebrit.!!nechapu ty ktery ji nemaji radi...ona je nej!!!videly ste uz jeji filmik war.inc taky supr!! *14* *14* *5* *3*
  • tetka.betka

Re: pojde

ježííš ja se strašně omlouvám místo pojdte sem napsala pojde.. to sem fakt nechtěla sorry..:-)
  • tetka.betka

pojde

pojde zaberte at je Hilary pátá a jede na horu :-)
  • _kacik.66_

Hilary...!!

Tuhle slečnu mám šíleně ráda už asi od svých 9 let po tom co jsem viděla Moderní Popelku je pro mě Hilary vzorem...jsme ráda že se teď zase vrátila a natočí novou desku.Myslím že bude skvělá jako ty ostatní a navíc je fajn že je to Best Of...!! *14* *14* Viděla jsem snad všechny její filmy a mám asi 3 její desky.Je to úžasná zpěvačka i herečka...ale přijde mi lepší v hraní ale zpěv je taky moc hezký... *4* *4* Její plakáty polepují mojí skříň a mám všechny její články...Je skvělá herečka,zpěvačka,textařka a modní návrhářka a myslím že je moc nadaná a mám jí moc ráda...!! *14* *14* *14*
  • safrev2

Re: Re: Hilary je super!

Tosohlasím.
  • Re: Hilary je super!

jo a je moje nej nej celebrita♥♥♥
  • Hilary je super!

Hilary je prostě super!!!!!!!!!Zpívá celkem dobře a hraje v super filmech!!!!!Je fakt dobrá!!!!!!!♥♥♥♥
  • lentilka_janca

je uplne v pohode

Navic Hilary nestoupla slava do hlavy jako Lindsay Lohan.Nezaslepila ji sila po penezich *4* Proto ji mam tak rada *3*
  • lentilka_janca

Re: Re: Re: Re: hil

To ja taky a pokusim se nejak pomoct aby byla na 1.miste *3* Pac ona je tanej *4* *14*
  • xmartina91

Žeru jí! :0)

Baštim tuhle slečnu! Mám celou její diskografii a filmy s ní mám už taky skouknutý! *3* Je jedna z těch nej! *3*
  • kacirekkk

je supppppeeeeer

Hilary je mooooooc super,hezká,má hezký písně,hezky hraje,hezky se oblíká a je moooooc supeeeeeeeeeeeeeeeeer *14*
  • dianna114

Re: Re: Re: hil

Miley Cyrus je na 1. místě v žebříčku Top osobností,ale v žebříčku největších fanklubů je Miley až 21.!!!!! Největší fanklub má (a doufám,že i nadále bude mít) Hilary!!!! *3*
  • lentilka_janca

Re: ♥♥♥

Naprosto souhlasim
  • lentilka_janca

Je nej!

Hilary je ta nej zpevacka herecka *14* *14*
    Je dokonala *14* Je strasne hezka vubec se nechova nafoukane jako nektere herecky a zpevacky *4* Prijde mi ze je urcite mila *1* Jeji pisnicky mi vzdycky zlpesi naladu
    *3* Je proste nejlepsi *4* *4* *4* *4*
  • jituska80

Re: chodte prosím víc na hilaryin profil!!!!!!!!!!!!!!!!

ok *4* *4*
  • hilarynka125

hilarynka

hilarynka je neeeeeeeej na světe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *3* *4*
  • hilarynka125

chodte prosím víc na hilaryin profil!!!!!!!!!!!!!!!!

lidi chodte vic na hilaryn profil!!!!
  • andyk

Re: Oište

jj..přesně na 100% souhlasím.. *14* *14*
    jinak jestli chcete mrkněte tady: www.hilary-duff-net.blog.cz *3* *4* *14*
  • andyk

Re: Oište

jj..přesně na 100% souhlasím.. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit