-
Re: Hilary má každý rád!
moje řeč!
*4* -
můj fanda
Hilary zbožnuju je to moje druhá segra.
A taky jsem už 3 roky fanoušek! *4* *1* *14* *5* -
Hilary má každý rád!
Hilary je úplně bestová holka, skvělá herečka, zpěvačka a prostě super holka *3* -
Hudební news
Stránka plná nejnovější hudby je po měsící zpátky a to v mnohem lepší síle. Nejnovější info ze světa nejen známých interpretů a nejnovější mp3 ke stažení zdarma najdeš http://freelinezero.wgz.cz/ . Mrkněte, pls. Hezký den -
.....
Hilary je fajn.Líbí se mi.je to jakoby můj vzor.Zrovna koukám na film Holky v balíku kde hraje hlavní roli spolu s její sestrou Haylie -
Hilary Duff
Hilary je ta kdo nás náš svět naše příbuzný naše sousedy naše okolí ještě víc skrásnila to ona zpívá jako ptáci nikomu neškodí.To ona je ta která pomáhá aby náš život byl ještě oněco hezčí.To ona spívá otom jak svět běží ona je ta kdo svět zlepší. -
hillary duff
hello,my name is hillary duff and my sister haylie duff you are super bay *3* *5* *15* -
Ciara
CIara je fakt jedinečná zpěvačka. Letos vydává třetí album a brzy i nový singl. Proto jsem o ní nedávno založil jedinou českou stránku, kde najdete ty nejnovější infošky. Když tak mrkněte na www.f24-ciara-princess.wgz.cz . Budu rád, když se mrkněte. Ciara si zaslouží více pozornosti -
Ivetka
Hil je ta nej zpěvačka a herečka!!!!!!!!!
Miluju její filmy i písničky!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* -
Duffík
Je to super holka.Miluju její písně i filmy.Možná jsem oběvil i její e-mailovou adresu.pokud by někdo něco chtěl,tak mě najde na movimakers@seznam.cz *5* *14* *3* *4* -
Re: What ?
mno tak vis jak kazdej ma jinej vkus a pste hrat a zpivat umi to musis nechat... -
Hill
Hill je strašně krásná,neuvěřitelná zpěvačka,herečka prostě všechno...
HILL JE PROSTĚ BEST A TO MYSLÍM MLUVÍ ZA VŠE *14* *15* *3* I love YOU hill *3* *14* *1* -
Re: hilary :-*
chcela bych se zeptat jestli nejake plagaty zaminas, nedavas nebo prodavas lebo sem teprve zacala sbirat hilary duff a nic skoro od ni nemam prosim pls pls ozvi se na muj mail berkuska115@azet.sk -
Omg ....
Hilary SUXX !!!!!!!!!! *10* ... U beautiful .. .ehm .. most beautiful girl .... *4* -
hilary :-*
miluju hilary miliju její písničky miluju její role... je nejúžasnější herečka na světě mám svůj pokoj polepený jejími plakáty a cd mám asi všechny aji její falmy mám všechny... prostě ji miluju *14* *14* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
What ?
No, tak tato "kráska" mě vůbec neoslňuje.
Kde jste přišli na to, že by mohla být dobrá, když ... Ach, ne radši nechci psát. -
Hil
Je nej.. *1* -
hilary01
hilary je moj idol je naj spevacka i hereckaa *14* -
Poslechněte si ...
http://www.stage.cz/josef-dominik/ -
klarinka
hillary je to moc dobra zpevacka herecka atd *14* a kdo tady pise ze to je pica atd tak to neni pravda mam jeji filmy a nejvic se mi odni libi moderni popelka jen to na konci s tim klukem jak se zacli cucat to bylo dobry a nebo jak sla za tu popelku to na ni vsichni cumneli jak je krasna i italske prazdniny nejsou spatny ale me se tam libilo jak tam zpivala to bylo klasny moc moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *13* *13* *13* *13* *13* *13* mej te se klasne a nezlob te a piste sem jen klasne vzkazy