Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Hilary Duff

nechYstá
  • hilary duff

ty fotky má hezký kromě asi 3 když není nalíčená a má hnědé vlasy moc jí to nesekne
    ale když tam byla s tím pejskem tak pro mě byla nej.nej.nej.nej.nej. *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nej nej nej nej hilary duff

Hílary jsi prostě nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj j *14* *14* *14* *14* *4* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: ??

Naprosto s tebou souhlasim !!! *3*
  • A

Tak sem dnes videla war, inc. a byla sem dost prekvapena jejim vykonem *14* ukazala ze umi zahrat i neco jinyho nez teenagerovske komedie *1* (ne ze by se mi nelibily) Fakt dobry Hil! *14* *14*
  • hilary duff nej nej nej lepší

hilary je nejlepší zpěvačka co z nám nejhezčí tvůj videoklik který se mi líbí je stranger,with love,fly,hey now..ty jsou nejlepší *3* *7* *5* *14* *14*
  • Hilary Duff

Hilary je nejlepší(podle mě)zpěvačka a herečka na celym širym světě *3*
  • Hilary

Hilary Duff je very good.Páči sa mi ako spieva. *4* *4*
  • Re: Hilary Duff

hmm já sem taky chtěla aby Hil přijela do ČR protože bych jí chtěla vidět a slyšet na vlastní oči a uši *4* no třeba se někdy dočkáme!
  • Ve fanclubu

Tak sem se konečně zaregistrovala do fanclubu Hilary je to fakt nejky herečka a zpěvačka *3* *3* *3* !!Sem moc ráda že sem v jejím fanclubu!
  • Re: Avril

Souhlasim Avrilka je nej!!!!!!!!!!!Ale líbilo se mi jak Hilary Duff hrála v "Italských prázdninách" *4* *14* *14* *3*
  • ??

Jak může mít taková tuctovka a tak průměrná herečka a ještě průměrnější zpěvačka tolik fanoušků?? nechápu, kde se jich tolik bere...k smíchu :D *1*
  • Hilary Duff

Hilary je super *14*
  • Re: Avril

Cože Aviril poslouchám ji a mám ji v oblíbených ale ta se v Hilari uplně strácí .
  • Hilary Duff

ahoj jenom se chci zeptat Hilary duff se asi nechistá jet do ČR????co
  • ZBOvu

Hele slyšeli jste to hilli asi biüde hrat v dalsich dile BRWERLY HILSS..thej fakt nevim jak se to pise!!
  • Re: hilary

CO goöd?
  • hilary

good *14* *4* *14* *3* *4* *15* *5*
  • Re: Re: hilary

kdyby si to myslelo hodne lidi tak by asi nebyla prvni...nebo ne??hej je super a ..nemam slov..
  • HELP!!!!!!!

Podpořte Simpsonovi na
    www.souboj-serialu.cz Jejich osud záleží na vás!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit