Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril

ahoj Hill je fakt super ale podle mě je Avril Lavigne lepší *7* *13* *1* *3*
  • HILARY 4ever

Hilary je prostě NEJLEPŠÍ!!♥/!!-╬♫ *4*
    Muluju těěěě!!!!!Kdyžtak se koukni na www.super-hilaryd.blog.cz díky (anti fans vztup zakázán)sry *1* *14* *3* muck
  • Chybí film do filmografie

Ahoj, chybí film ve filmografii. Jmenuje se holky v balíku, kde hraje i její ségra... *3*
  • Re: hilary

Nesouhlasím s tebou. Mě se její zpěv líbí, ale tvůj názor ti neberu. Myslím, že se nacházíš v menšině lidí, co si myslí, že neumí zpívat. *3*
  • Re: Re: :D

pls.....toho mailu si nevsimejte..... *7* *5* *1* *1* *3* *13* *13*
  • Re: :D

voříšková?? jednu znam, ale ta by na Hil nemela..... *3* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Bleee...

lol prej za nedlouho její světýlko vyhasne ... koukal(a) si na ty filmy v jakym roku byly natočený nebo ty CD kdy vydala první ona není nekdo kdo je ted nahore ale ona je nahoře docela dlouho :)
  • :D

Hele liDi budeMe chodit na Hilariinu stránku čstěji!!Ať jí nepředběhne nějaká Jánečková a Voříšková!!Díkec:D *8*
  • Bleee...

Nevím co na ní vidíte.Stejnak se o ní skoro vůbec nepíše a za nedlouhou dobu její světílko vyhasne...
  • hilary

neni zlá herečka ale že by som ju nejako vyhladavala to nie.Ale spievať nevie to sa musí priznať neni nič moč v spievaní tak sorry ľudia
  • Re: Re: Re: Hillary

seš pěkně blbej!Hilary Duff je fakt dobrá a ty když ji nemáš rád tak jdi odtud! *10*
  • Re: Re: Re: Re: hilary je prostě bezva a kdo si to nemyslí je vůůůl za 3 ů.

ja hilary miluju nejvíc na světě
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *4*
  • Re: Re: Re: hilary je prostě bezva a kdo si to nemyslí je vůůůl za 3 ů.

mate naprostou pravdu
    *3* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14*
  • Re: Re: hilary je prostě bezva a kdo si to nemyslí je vůůůl za 3 ů.

děláte mi radost hilary je prostě best jinak by nebyla 1 *1*
  • Re: hilary je prostě bezva a kdo si to nemyslí je vůůůl za 3 ů.

Jo To Je !!!!!!!!!!!!! *8*
  • hilary je prostě bezva a kdo si to nemyslí je vůůůl za 3 ů.

si skvěláááááááááááááá
  • Obrázky + videa

Jestli chcete vidět spustu fotek a videí s touto herečkou, tak jděte ma www.triple-error.estranky.cz *14* *14* *1* *14* *14*
  • Re: ♥♥♥

PřEsNě ..!! Wy jÍ jEnOm ZáWiDíTe HiLaRy Je PrOsTě JeDnIčKa A wY StE cO ..?? uPlNý NiCkY !! tAkŽe RaDšI dRžTe Ty WaŠe KrItIcKý DrŽkY a Do hIlArY sE nEsErTe ..!! *8* *8* *13* *13*
  • Hil je nej

hil je nej nej nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hilary is BEST!!!

Ahojky!!!
    Podle mě je Hilary prostě BESTOVNÍ!!!
    Je to úžasná herečka,nádherně zpívá,navrhuje skvělou modu,přispívá na charitu,je milá,hodná,krásná,usměvavá... ..... *4*
    Prostě nejky!!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit