Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu??

jako nechapu jak muže být první%(((((( co na ní jako je? nechapu prostě=((((( *9* *9* *9*
  • Re: Re: 1,69

tak to tu máme zas novou spisevatelku?od kdy mluví avril česky????
  • Re: Re: Dobra zpevačka a herečka

Jo a ještě něco do se tu vydává za Hill tak je to nějaká ....hilary nemluví česky!!!tak si to zapamatuj-te
  • Re: Dobra zpevačka a herečka

Ahoj,jak se tu všichni máte?Já bych chtěla spíš říct něco k tým komentářům,každý má jiný názor na Hillary Duff tak se tu nehádejte a chovejte se jak normlní lidi.
    čau a mějte se tu všichni hezky *3*
  • Pan Božský

Ahoj myslíš, že Hil byla úplně nejlepší ve filmu Pan božský...za to v holkách v balíku, to bylo trošku horší, ona neumí hrát ty nafoukaný princezničky. *3*
    Kdyby jste někdo náhodou doma měl film cadetka Kelly, tak dejte vědět.dík.
  • omg

fuj taka kurva vypatlana lol *1* *1*
  • hilary je nej

komečně je hilary duff prvni *3* *3*
  • Re: Hilary je nejlepší

*herečka
  • Re: Re: hylery je upaaaa nejlepcejsiiiii juuuuu

Teda Italské prázdniny *14*
  • Re: nenji

Přesně tak...Hilary je nejkrásnější holka na světě!!! *4*
  • Re: hylery je upaaaa nejlepcejsiiiii juuuuu

A taky v Moderní popelka a Prázdniny v Římě *3*
  • Hilary je nejlepší

Hilary je nejkrásnější holka a taky skvělá herčka a zpěvačka. Prostě Hilary 4ever!!! *3*
  • ja

hilary je nahodou super!!! *3*
  • ahojky

ahojky já jsem tu nová,jak je???? *14* *7*
  • hylery je upaaaa nejlepcejsiiiii juuuuu

juuuuuu hilery to je je uuuuplne nejlepcejsi zpevacka a hlavne skveloucinka heeeerecka a kdo se mnou nesouhlaskuje tak je curak *14* *14* *14* *14* *14* *14* a uuuuuuplne neeeejvic se mi libila ve filmech Throat Gaggers, 2 in 1, Cum on Her face, Pimp Her ride, moooooc doporucinkuju *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Hilary jooo

hmm asi si nevidel nikdy to nevzdávej co?
  • filmy

asi nevíte co sou to torrenty co? jak tak na to koukám.. tak až si to zjistíte tak budete vedet kde všechny ty filmy stáhnout :)
  • Re: Re: Hilary jooo

I kdyz mam Hilary hodne rad, musim s tebou souhlasit. Jsou to teen filmy, od tech nemuzes nic ocekavat. Z filmu, co jsem s Hilary videl me zaujala jen Moderni Popelka a Casper a Wendy, ostatni nic moc, jeste Kadetka Kelly mela vtip. Hil si konecne zacala vybirat trochu slozitejsi filmy, momentalne pujdou do kin filmy War, INC. (komedie, drama, valecny), Safety Glass, Sunshine Goodnes a Greta, tak jsem zvedavej. Kazdopadne pokud ji mam porovnavat jako herecku a jako zpevacku, tak zpevacka u me jednoznacne vede!
  • Re: hilary

Ne, to rozhodne neni *13*
  • Re: Stat

Myslim ze v Los Angeles, ma dum u Toluca Lake

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit