-
Hilarynka
Hilary Duff je naprosto BEST!!! *3* -
Hil is best!!!4ever!!!
Hilary Duff is my favourite singer-4ever:-**14*
Můj názoreq:
Já sem Hilary neměla vůbec v lásce a dnes je z ní my best zpěvačka-4ever!!! *14*
Její new album DIGNITY je GooD!!!*4* -
Titulky
Nevedel by někdo kde sehnat titulky k tomu TV serialu Lizzie McGuire ??? -
Re: Re: Hilary jooo
Odkud jsi protoze bych ty filmy docela chtel prepalit nikde je nemuzu sehnat.Slo by to nejak?? -
Filmecky
Mohl bych nekoho poprosit zda by mi neprepalil Filmy od Hilary Duff uz je shanim jak dlouha a nic kdyz tak me kontaktujte na Emal nebo ICQ(403630569) diky lidi *1* -
Stat
Prosim vas nevyte kde Hillary bysli(myslim jakej stat) -
nenji
Ani jako barbie nevypada.. JÁ JÍ ZBOŽŇUJU.. MYSLOIM ŽE hILTON JE BARBIE:-d -
hilary
ahojky,podle mě je hilary docela dobrá zpěvačka i dobrá herečka *3* *4* a chtěla bych se zeptat co si o ní myslíte,jestli je to taková barbie nebo ne. -
Hill zbožnuju
Hillary miluju.. mam o ní i blog.. *14* -
Re: Hilary jooo
Urcite se jedna velice umelecky hodnotne duchaplne filmy s hlubokym intelektualnim podtextem ze? -
Re: Re: Hillary
a pročpak bych sem nemohl list? mne se libi ale ne jako zpevacka je to snad duvod proc sem nemam chodit? *13* sem ma pristup kdokoli a taky kdokoli muze sdelit svuj nazor.....chapes??? *3*
Hillary Duff=herecka, zpevacka, moderatorka, textarka, navrharka a v neposledni rade pekna k***a *1* -
Re: Hilary jooo
já jsem si sehnala všechny její filmy a říkám vám je to nejbestovnější herečka *14* miluju ji -
Mám spoustu autogramů
Mám spoustu autogramů vcelebrit a Hillary mám samozdřejmě taky.Toužíte po něm taky?Nezáviďte mi!Jestli ho skutečně chcete napište mi na e-mail potrhanyENDY@seznam.cz -
Hilary jooo
Hilary je super znám od ní 3 filmíky:italské prázdniny nikdy to nevzdávej a moderní popelka sou fakt super moderní popelku máme doma i na kazetě ale ostatní BOHUŽEL nn. *4* -
hilary
cus hilary duff je nej na svete *4* *4* *4* -
..
***Stylová herečka a zpěvačka..BEst Filmy!! *5* *5* -
Re: Hillary
proč sem lezeš dyž si myslíš o hil to co si myslíš?! *5* ....ako dyž se ti nelíbí jak zpívá..jak se chová,...tak sem nelez!!! *5* *16* *8* ....mě se hilary duff mootz líbí...PERFEKTNÍ STYL A DOKONALÁ HUDBA *14* *14* -
filek :)
Sobota 20:00 - PrimaTV - moderní popelka
Tak koukajte :) -
Re: Re: Hilary je nej
Takže jako Hil tady nikdo nadávat nebude , když ji tak nesnášíš tak ploc sem lezes? *7* Najdi si nekoho kdo se ti libi a jdi na jeho forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
hil
je nej na sve te a taky nej herecka a zpevacka mam ji rada *14*