Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilarynka

Hilary Duff je naprosto BEST!!! *3*
  • Hil is best!!!4ever!!!

Hilary Duff is my favourite singer-4ever:-**14*
    Můj názoreq:
    Já sem Hilary neměla vůbec v lásce a dnes je z ní my best zpěvačka-4ever!!! *14*
    Její new album DIGNITY je GooD!!!*4*
  • Titulky

Nevedel by někdo kde sehnat titulky k tomu TV serialu Lizzie McGuire ???
  • Re: Re: Hilary jooo

Odkud jsi protoze bych ty filmy docela chtel prepalit nikde je nemuzu sehnat.Slo by to nejak??
  • Filmecky

Mohl bych nekoho poprosit zda by mi neprepalil Filmy od Hilary Duff uz je shanim jak dlouha a nic kdyz tak me kontaktujte na Emal nebo ICQ(403630569) diky lidi *1*
  • Stat

Prosim vas nevyte kde Hillary bysli(myslim jakej stat)
  • nenji

Ani jako barbie nevypada.. JÁ JÍ ZBOŽŇUJU.. MYSLOIM ŽE hILTON JE BARBIE:-d
  • hilary

ahojky,podle mě je hilary docela dobrá zpěvačka i dobrá herečka *3* *4* a chtěla bych se zeptat co si o ní myslíte,jestli je to taková barbie nebo ne.
  • Hill zbožnuju

Hillary miluju.. mam o ní i blog.. *14*
  • Re: Hilary jooo

Urcite se jedna velice umelecky hodnotne duchaplne filmy s hlubokym intelektualnim podtextem ze?
  • Re: Re: Hillary

a pročpak bych sem nemohl list? mne se libi ale ne jako zpevacka je to snad duvod proc sem nemam chodit? *13* sem ma pristup kdokoli a taky kdokoli muze sdelit svuj nazor.....chapes??? *3*
    Hillary Duff=herecka, zpevacka, moderatorka, textarka, navrharka a v neposledni rade pekna k***a *1*
  • Re: Hilary jooo

já jsem si sehnala všechny její filmy a říkám vám je to nejbestovnější herečka *14* miluju ji
  • Mám spoustu autogramů

Mám spoustu autogramů vcelebrit a Hillary mám samozdřejmě taky.Toužíte po něm taky?Nezáviďte mi!Jestli ho skutečně chcete napište mi na e-mail potrhanyENDY@seznam.cz
  • Hilary jooo

Hilary je super znám od ní 3 filmíky:italské prázdniny nikdy to nevzdávej a moderní popelka sou fakt super moderní popelku máme doma i na kazetě ale ostatní BOHUŽEL nn. *4*
  • hilary

cus hilary duff je nej na svete *4* *4* *4*
  • ..

***Stylová herečka a zpěvačka..BEst Filmy!! *5* *5*
  • Re: Hillary

proč sem lezeš dyž si myslíš o hil to co si myslíš?! *5* ....ako dyž se ti nelíbí jak zpívá..jak se chová,...tak sem nelez!!! *5* *16* *8* ....mě se hilary duff mootz líbí...PERFEKTNÍ STYL A DOKONALÁ HUDBA *14* *14*
  • filek :)

Sobota 20:00 - PrimaTV - moderní popelka

Tak koukajte :)
  • Re: Re: Hilary je nej

Takže jako Hil tady nikdo nadávat nebude , když ji tak nesnášíš tak ploc sem lezes? *7* Najdi si nekoho kdo se ti libi a jdi na jeho forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • hil

je nej na sve te a taky nej herecka a zpevacka mam ji rada *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit