Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilary Duff

Ahoj Hilary strašně se mi líbíš psala jsem o tobě i referát!!!!! Jsi hezká!!! *14*
  • ahoj

hilary je moc krasna chtela bych byt jako ona a bej tak nadana *14* *14* fakt je moc krasna tak ji to tak zavidim *14* *14* *14* *14*
  • chybělo

jo v životopisu chybělo že je hil modní designerka a taky tam chyblě značka její, tak jsem to tam dopsala a za pár dnu to tam bude *3*
  • Re: hilary

jo přesně! nechápu ho, hil a joel spolu byli hezkým párem...grrr nicolina richie!! *9* *10*
  • Re: Re: Podvod

Každý den se odečítají počet navštěv a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají a to nezávisle na počtu lidí kteří otevřou tuto stránku.Jede to již po páté dokola. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Re: Výška

prej něco kolem 163cm
  • Re: Podvod

Jake body? *7*
  • Podvod

Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv

*3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8*
  • hilary

drzela sem ji palce s joelem, nechapu jak muze dat prednost ty anorekticce nicol r. je tak uboha..!!!...
  • Anetka

Supeeer stránka..nejslepší je Ashley Tisdale! :-)jaoo *3* *3*
  • Hilary Duff

Hilary Duff je super mam 3 DvD ktery natocila a jsou SUPER!!!!!!!
  • Výška

Prosimvas newite nekdo kolik meri hilary duff ja jsem slysela ze je malinka...diky za odpoved!;-) *4*
  • je.....

je skvěláááááááááá je ůžasná: )ale jetu jedna celebrita kterou mám rači než Hill a tojeeeeee vanessa HUDGENS je skvělá a hilari DUFF je taky moc super:)
  • Re: Hilary Duff

Ahoj dej mi prosímk její číslo na icq,,pls
    *5* *7* *14* *3* *13* *4* *8* *8* *1* *3* *3* *9*
  • Každý den se odečítají hlasy

Program je opravdu OK
    Každý den se odečítají hlasy
    a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *10* *9* *5* *13* *15* *5* *16* *8* *8* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Hilary Duff

A dáš?? *14* *3*
  • Hilary Duff

Je super.chcela by som jej autoogram mam jej cislo na icq. *4* *13* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hilary Duff

Je super *3* *3*
  • Re: žadný

ahoojky díky že si moje fanynka,ty si taky užij vánoce,zatím ahooj...a klidně mi napiš na mail,můžu ti klidně poslat podpis jestli chce:)
  • Hilary Duff

Hiary Duff je úžasná já ji obdivuji je fakt super moc moc moc moc moc moc super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit