-
Hilary Duff
Ahoj Hilary strašně se mi líbíš psala jsem o tobě i referát!!!!! Jsi hezká!!! *14* -
ahoj
hilary je moc krasna chtela bych byt jako ona a bej tak nadana *14* *14* fakt je moc krasna tak ji to tak zavidim *14* *14* *14* *14* -
chybělo
jo v životopisu chybělo že je hil modní designerka a taky tam chyblě značka její, tak jsem to tam dopsala a za pár dnu to tam bude *3* -
Re: hilary
jo přesně! nechápu ho, hil a joel spolu byli hezkým párem...grrr nicolina richie!! *9* *10* -
Re: Re: Podvod
Každý den se odečítají počet navštěv a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají a to nezávisle na počtu lidí kteří otevřou tuto stránku.Jede to již po páté dokola. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Re: Výška
prej něco kolem 163cm -
Re: Podvod
Jake body? *7* -
Podvod
Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv
*3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8* -
hilary
drzela sem ji palce s joelem, nechapu jak muze dat prednost ty anorekticce nicol r. je tak uboha..!!!... -
Anetka
Supeeer stránka..nejslepší je Ashley Tisdale! :-)jaoo *3* *3* -
Hilary Duff
Hilary Duff je super mam 3 DvD ktery natocila a jsou SUPER!!!!!!! -
Výška
Prosimvas newite nekdo kolik meri hilary duff ja jsem slysela ze je malinka...diky za odpoved!;-) *4* -
je.....
je skvěláááááááááá je ůžasná: )ale jetu jedna celebrita kterou mám rači než Hill a tojeeeeee vanessa HUDGENS je skvělá a hilari DUFF je taky moc super:) -
Re: Hilary Duff
Ahoj dej mi prosímk její číslo na icq,,pls
*5* *7* *14* *3* *13* *4* *8* *8* *1* *3* *3* *9* -
Každý den se odečítají hlasy
Program je opravdu OK
Každý den se odečítají hlasy
a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *10* *9* *5* *13* *15* *5* *16* *8* *8* *3* *3* *3* *3* -
Re: Hilary Duff
A dáš?? *14* *3* -
Hilary Duff
Je super.chcela by som jej autoogram mam jej cislo na icq. *4* *13* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hilary Duff
Je super *3* *3* -
Re: žadný
ahoojky díky že si moje fanynka,ty si taky užij vánoce,zatím ahooj...a klidně mi napiš na mail,můžu ti klidně poslat podpis jestli chce:) -
Hilary Duff
Hiary Duff je úžasná já ji obdivuji je fakt super moc moc moc moc moc moc super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*