-
hledam kluka na...... a na chodeni
nechtel by semnou nekdo vite co............ a k tomu chodit se mnou?? piste mi na mail krasavci prosim jsem volna *14* moje icq je 386-791-248*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hilary Duff
Hilary Duff je ta nejlepší herečka a zpěvačka jakou znám s celého vesmíra a je to moje nejlepší herečka i zpěvačka -
...
Nechápu jak ji někdo může sbírat ,takovou barbie -
žadný
ahoj mam tvoje všechny filmu frt naně koukam hlavně na italsky prazniny dik za odpověd a pěkny vanoce *15* *15* *3* *3* *5* *4* *4* -
Je fakt skvělá
Je fak t dobrá na to že je tolik oblíběná tak se moc často neobjevuje! Asi prot, že nedělá žádné trapasy!!!! *14* *4* *1* -
Re: Je hrozně božíííí
To tedáááááááááá *14* *14* *15* -
Dobra zpevačka a herečka
Hilary mam moc rada nejen jako zpevacku ale jako moji nej herecku...je dobra *15* *4* -
Re: skvělá herečka a spěvečka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to je
*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16* -
ahoj
*14* *14* *14* *14* -
skvělá herečka a spěvečka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hilary je dobrá mně se nejvíc její film libí moderní popelka je fak dobrá jako Sam a Ostyn je dobrá!!!já ji teda fandim a kdo ne je pitomec protoře je fak dobrá moderní popelka *4* 11* *4* *14* -
Filmy
Jestliže jste takoví fanoušci, jistě byste měli vědět, že většina jejích filmů je na youtube. Stačí si třeba z osobnosti.cz hodit do youtube anglický název vybraného filmu a za to part 1. Samozřejmě pro ty, kdo umí anglicky. Ale popravdě k tomu nijak výraznou znalost angličtiny nepotřebujete. Pochopíte to tak jako tak. -
Re: skvělá...........zpěvačka a herečka.........
nemuzu ni c jenom s tebou souhlasit!!zanm vice filmu s ni!!je paradni uz jako mala hrala ve filmech a uz tak je dobra!!a ted je skvela!!mozna si to nepřečte ale kdyby se stalo zebude nejhur tak kdo vi mozna!! *3* -
skvělá...........zpěvačka a herečka.........
je to talentovaná zpěvačka a herečka................vsice jí znám jenom z filmů...atd.......ale myslím si že je fajn..............z jejích filmů jsem viděla:italské prázdniny,moderní popelka.............mám ji moc ráda.......a i když si to asi nepřečte..........věřím že je velmi talentovaná *4* *3* -
Titulek
Lidi vy jste fakt psycha!! Si uvědomte, co tady provádíte...Stejně si to Hillary nikdy nepřečte..Navzájem se tu urážíte a myslim, že to je zbytečný..Neřikám, že je špatná, ale je mnohem více lepších hereček a zpěvaček..Radši nebudu jmenova, nechci spustit další vlnu nadávek pomluv atd...Jasně, mějte si ji rádi, ale bez těch trapnejch keců a nadávek, nebylo by to lepší?? *7* -
Hilarinka
Hilary je nej do toho Hil !! *4* -
Re: Hilary je NEJ
HILARY ,UNIKAT BAJO -
x versus y
Myslím, že se hodí, aby zareagoval i nějaký muž, jestliže se má hodnotit dívka. Takže musím říci, že Hilary je skvělá herečka, ale náměty jejích filmů jsou dost obdobné (což mi vůbec nevadí), skvělá zpěvačka, a to nemůže popřít nikdo, protože komu se její písně nelíbí, prostě má jen jiný vkus. Především je to ovšem krásná žena a podle jejích filmových rolí si můžete krásně všímat, jak přechází ze sladké dívky k velice vyzívavé ženě. Herečka, zpěvačka, modelka, modní návrhářka, dokonce obchodnice, a jistě jsem na něco zapomněl. Aeterna glória Hilary Duff. -
Hilary
Nevíte prosím vás někdo kolik Hilary měří...prosím napiště mi na mail...Jinak je Hilary Duff nejlepší herečka jakou znám ... -
Je nej.!
Hilary je prostě nejlepší!Krásně zpívá a má i super image!No je well!!!Jsem její big fanynka....Jen tak dál Hilary!!! *4* *3* *14* -
Hilary
Hilary je dobrá.Super.Jsem její fanynka. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3*