Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je dobrá

Myslím že Hilary je dobrá herečka i zpěvačka.Spíš ji znám jeko herečku ,nejvíc jí to slušelo ve filmu ,Moderní popelka, s Chadem Michaelem Murrayem.On je kus *14* *14* Co si myslíte vy? *7*
  • VŠICHNI PIŠTE

AHOJ VŠICHNI !!!! JÁ S MOJÍ KÁMOŠKOU SESTAVUJEME SEZNAM LLIDÍ , KDO BY CHTĚL ABY MĚLA HILARY V ČR KONCERT , VŠICHNI ZÁJEMCI AT PÍŠOU NA MOJE ICQ 313-258-051 . VŠEM PŘEDEM DĚKUJI A PROSÍM PIŠTĚ JE TO DŮLEŽITÝ !!!! *14*
  • nic

Nic di se vycpat kravo blba!!!!!! *1* *1* *1* *15* *15*
  • jj

jooooooooo fakt super ja se z toho nevyspim!!!!joooooooo!!!!
  • Hilary je nej

Já Hilarku zbožňuju je to nej zpěvačka na světě strašně moc ji fandím , dokonce sem si pořídila i její nový CD Dignity , No prostě BoMbA. Hilary seš Best *4* *4*
  • milášek

můj milášek *1* *1* *14* *4* *14* *15* *3*
  • Evika.Avril je p...

Víš kdo tu neumí zpívat Avril!!Hahahaha *16* *16* *16* *14* *14* *3* *3* *3* Ted sme si kvit,píčo!!!Žárlíš na ni,že je lepší,než tvoje Avril
  • Hilary je NEJ

Hilarinka je proste nejlepsiiiiiiiii zpevacka a herecka kterou jsem kdy potkala!!!!!!!!!Mam o ni blog tak se juknete: www.hillpusinka.blog.cz *14* *14* *15* *14*
  • Co mám udělat?

Ahojky,co mám udělat proto,aby Hilary byla zase na 1.místě.??? *14* *9*
  • Hlasujte pro Hilary!

Ahojky prosím vás všechny hlasujte pro Hilary moc prosím dík
  • Re: Mám nový blog

jj taky mám blogís o HSM www.zefron.blog.cz ale nej blog o Hil je podle mě www.hilarydufflove.blog.cz *5*
  • Hill

Hill je ta naj naj naj osoba v šoubiznise. nepoznám lepšiu herečku a speváčku, mimochodom neviete niekto kde sa da zohnat oblecko z jej firmy prosiiiim, velmi by som vam bola vdacna ...

ak by ste chceli niekto pokecat piiiiste *4* *4*
  • Fajn Holka

Hilary Duff je nejlepší z nejlepších zpěvaček a hereček je úplně good
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3*
  • Super

Plosím halasujte ja to naše *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • Re: Re: hm

achjooooo ja ten film jeste nevidela ale strasne bych chtela nemuzu ho nikde sehnat kdyz jsem ho shanela naposlet naka holka mi nabidla kopii za 80kc!!!!!!to je des fakt....je asi super co???
  • Re: Prosím halsujte pro Hilary

no ty jo kdyz si to tady ted ctu ze mela jen 33 hlasu tak to je docela sila protoze ted ma pres 600 a je 2. a ja doufam ze bude 1....tak pro ni hlasujte protoze je fakt 1 tak musi byt preci 1.
  • at je 1.

miluju ji a hele vsichni snazte se premluvit co nejvic lidi at se prida mezi fanousky...at je 1.!ja sama tam mam 9 mailu!!!fakt prosiiiiiiiim
  • HILARY

HILARY JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!
    ZBOŽNUJU JÍ!!!!! DOUFÁM ŽE SEM PŘIJEDE V LÉTĚ NA KONCERT! PROTO HLASSUJTE NA WWW.HILARYDUFF.CZ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit