Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilary

Hilary je ta nejlepší zpěvačka na světě!Ten kdo ji ještě neslyšel zpívat neví o co de!!Je fakt strašně boží! *14* *14*
  • web

Ahojky, koukněte se na můj blog www.loveduff.blog.cz, jsou tam novinky o Hil a zanechejte PLS i nějakej komentík.
  • ahojky

ahojky prosím kdo ma fotky hilari duff pošlete mi je prosím já vám za to pošlu nej fotky hilari duff.zháním nové fotky hilari duff.dikuji nejlépe by to bylo posláno na e-mail ale když ne neva ahojky
  • Stastna dváca!!!!

hodně štěsticka Hillary *1* ses upe supe a ne jenom protoze si Vaha jako já a taky proto ze si senze herečka a zpěvacka si best a Avril taky.. proc se mi furt libi zpevacky mýho znameni *7* *7* *7* no ni love *14* H.A *5* *4*
  • Re: happy birthday

jj ses fakt fajn a mas pravdu
  • happy birthday

happy birthday milá hilary duff..ses fakticky dobrá že máš ve dvaceti tolik fanoušku a ses tak slavná!!!!!!! a jeste jednou happy birthday hilary duff a hezky si užij dvacítku!!!! *4* *15* *8*
  • všechno nej

*4* hilary má dneska 20 *10* takže žádný hnusný příspěvky
  • hilary duff

jj hilarka je skvelá a kdo chce její fotky tak at napise na flenika.007@seznam.cz ja padam ajooooooooooooj
  • Hilary Duff

Ahoj tady Petulka Hilary Duff je uplne uzasna a chtela bych se zeptat jestli nekdo nevite kam Hilary Duff chodi a kde bych si s ni mohla popovidat a tak...kdo to vi at mi prosim posle na muj email odpoved diky Peta8 *4*
  • AHOJKY

ahoj kdo má fotečky hilari duff prosím pošlete mi je na e-mail ja vam za to pšlu ty nej fitky hilaro ahoj a moc děkuji *4* *4* *4* *4*
  • hil

hilary je super je nejelepsi zpevacka a herecka kterou tznam *3* *14*
  • ...

Máte tu dva mí upraveny obrazky ale jinak vklidku no... *16* *1*
  • Hilary is the best

Upe mega zpěvačka....She is the Best...Upe ji lowuju:D *8*
  • Re: Re: Re: Re: hilary

*3* hilary je super holka a nechápu jak někdo mohl říct že podváděla Joela
  • Re: klasna

*9* proooč o ní někdo tvrdí že je škaredááá vždyt je to kočka
  • Re: For Pavla:)

Miluju hilary je prostě skvělá na blogu www.humcafiga.blog.cz který jsem obejvilanje o ní všechno!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Hil

Hil je úžasná osůbka,na to kolik jí teprve je dokázala spoustů věcí,je dobrá ve všem co dělá,moc jí fandím a jsem šťastná že je stále na prvním místě
  • klasna

Klasna herecka moc klasna *3*
  • Re: Hilaty

*9* *9* nechápu lidi kteří ji nemají rádi *5* *5* *5* *5* proč proti ní proboha něco máte já vás nechápu *7* *7* jste v poho?
  • Re: Re: Re: hilary

tak to byly fakt jen kecy, protože já denně projíždim různý novinky o ní takže bych o tom musel vědět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit