-
plakáty
mám plakát HIll kdo má zájem tak ať mi napíše na e-mail!!Co zato chci vámnapíšu na e-mail!! -
Re: Hilary je nej
tak asi tezko nesnášim ju,mela jsem ji rada ale ted se mi protiví ,určite seš taková k.... jako ona ,je to hrazná barbie -
Hilary je nej
Hilary je prostě nej a myslím že si zaslouží mít i první místo na této stránce *4* -
Hilary je nej
Hill je prostě nej ! *15* úžasně zpívá a hraje no prostě nej holčina na světě *1* -
síma
Hilary mam celkem rada ma uzasny filmy *15* -
Hillary
Hillary je predevsim pekna kunda *1*, umi prodat svoje telo. Umelkyni bych ji vsak nenazyval *3* ...... -
Re: 1,69
to je husty *4* -
1,69
hil je dobra , ale swlusej ji blondaty vlasy. *1* *8* *8* *9* *3* *4* -
Hil
tak jako hilary to sluníčko když se ve filmu usměje je to pohoda se dívat na její filmy je to jako by bylo všechno až moc dobrý!!! *3* -
ehe?
Hil Hil Hil!!!!!!!! Patří na gril gril gril!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: lol
je totiž mooc umělá *4* -
Re: lol
ne jsem holka a hilary se mi prostě nelíbí!! *3* -
lol
aly tz ses kluk protože pokud jo tak fakt nwm co máš za vkus :D -
Hilynka
hil je prste nenejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjj na swete... a je skwělá ve wšech filmech...její písnišky jsou skwělíííí prostěěě nejjjjjjj moe milowaná hilarynka muck forever hilary<3 *14* *14* -
Natálka
Vona je prostě super!!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *5* -
Hilary Duff
Hilary je hrozna...jedna z nejhoršich zpevacek co znam..(po Sandře Bell)...herečka uz je teda trochu lepsi...ae samozrejme kazdy mame sve idoly,co -
I love you Hil
I love you so much,you drive me crazy Hil *14* -
Hilary je prostě jedinečná!!!
Hilary D. je prostě jedinečná!!! MJR (Mám Ji Ráda)!!! Je to moje NEJ herečka a zpěvačka!!! Je supr, kupr, uža holka!!! *14* *15* *1* -
Moderní popelka
Moc se mi líbila ve filmu Moderní popelka!!! A je moc krásná!!! *1* -
hilary
LooooooL ty ses moc :D... prej hilary duff :D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*