-
Jsi super
jsi super ,ale viděla jsem tě jen v italských prázdninách a v moderní popelce *4* -
Hilary je nej
Hilary je prostě nej a myslím že si zaslouží mít i první místo na této stránce *4* -
-
Re: Hilary je nej
tak asi tezko nesnášim ju,mela jsem ji rada ale ted se mi protiví ,určite seš taková k.... jako ona ,je to hrazná barbie -
-
Re: Re: Hilary je nej
Takže jako Hil tady nikdo nadávat nebude , když ji tak nesnášíš tak ploc sem lezes? *7* Najdi si nekoho kdo se ti libi a jdi na jeho forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
Taky tě miluju ale hlavně - I HATE GOOD CHARLOTTE I LOVE HILARY DUFF
-
filek :)
Sobota 20:00 - PrimaTV - moderní popelka
Tak koukajte :) -
omg
fuj taka kurva vypatlana lol *1* *1* -
myslím, že tohle pravá Klára nepíše, myslím, že je to holka, která byla tady přihlášená jako Lindsay2, ale newim proč, už sem nechodí...jak znam klaru tohle by nenapsala!!!
-
...ale jako fakt, ted´ je tady bez ní takovej klid....,no já si počkám až zas doleze....:o))))))))))))))))))))))))))))
-
:D
Hele liDi budeMe chodit na Hilariinu stránku čstěji!!Ať jí nepředběhne nějaká Jánečková a Voříšková!!Díkec:D *8* -
-
Re: :D
voříšková?? jednu znam, ale ta by na Hil nemela..... *3* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: :D
pls.....toho mailu si nevsimejte..... *7* *5* *1* *1* *3* *13* *13*
-
-
-
lea
máte pravdu hilary je prostě jednička a musime ji pomoct at de nejvyš! *1* *4* -
Hilary Duf
je to nej herečka a zpevačka a zhanim všeš o ni ozvete se prosim jsem z brna bud meilem nebo 737022976 jen piste dik verca *3*