-
No jo
Hillary je bezva herečka ale měla jsi radši když byla Teenager teď je z ní dospělačka a hrozně na sebe upozornuje a prostě se mi zdá taková hrozně vyspělá už.Líbila se mi když hrála Kelly v Kadetce Kelly , kde hrála s Christy Romano a byly obě dvě super.A v i talských prázdninách taky super ale když se kouknu na její interwiev chce sem i skoro brečet jak se zmněnila a že už to není ta sladká blondýnka s teen filmů -
-
Re: No jo
Každý se mění, s tím nic neuděláš. *9* -
-
Re: Re: No jo
Vterinka:Ano pravda a Hil miluji i když se změnila *14* -
-
Re: Re: Re: No jo
já taky, mi se líbí co dělá a jak to dělá *3* -
-
Re: Re: Re: Re: No jo
jj *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Hil :)
DOKONALÁÁ :):-*
*14* *14* *14* -
Dnes je 28.9.2006 a to znamená,že naše milovaná Hilary slaví své 19.narozeniny. Chtěla bych jí popřát,aby zůstala taková jaká je a aby nás všechny nadále bavila svojí hudbou a filmy. Happy birthday Hilary Duff you are our LOVE. *14* *14* *14*
-
ano já ti ho pošlu ale tim,že ses tu se mnou bavila celou dombu jako dlaždič a jednou zprávou to chceš spravit? ha,ha tak naivní nejsem až se začneš chovat slušně normálně a ne to jen hrát tak pak ti ho pošlu:-) agenturu jsem tu zmiňovala tak by neměl být problém si to najít i sama:-) ale jak jsem řekla až se naučíš jednat s lidma timhle nahranym proslovem si to nespravíš:-)
-
Harli je docela dobrá ....
-
Klasakma dobla herecka
Ach ta je klasnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
super herečka i zpěvačka
jj hilary super herečka i zpěvačka:) *15* *1* *4* -
nechápu
ja vás vazne nechápu tem kdo sem pisi ze Hill je krava atd... nemusite kritizovat kazdemu se libi nekdo jiny me osobne se libi olsenky ale nejvic Hill Duff a urcite je vas par kdo nema rad tokio hotel ja je taky moc nemusim ale urcite je nekritizuju jak vetsina ze to jsou teply hovada tak si to vemte k srdci ze kazdy ma svuj vkus co se tyce celebrit a laskave je nekritizujte...nikoho! *13* -
hilary
Hele chtela sem se zeptat,kdyz jeste Hilary chodila s Joelem....jestli ho podvedla? -
-
Re: hilary
Proč by ho jako podváděla, to on podvedl ji s tou Nicole Richie...Hilary je *4* -
-
Re: Re: hilary
Jo,ja sem prave slysela nejaky takovy keci,proto sem se ptala *1* -
-
Re: Re: Re: hilary
tak to byly fakt jen kecy, protože já denně projíždim různý novinky o ní takže bych o tom musel vědět. -
-
Re: Re: Re: Re: hilary
*3* hilary je super holka a nechápu jak někdo mohl říct že podváděla Joela
-
-
-
-
-
hil je nej..
juknete sem... *14* http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=3 7172