Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdo z koho

jestli nemáte moc v lásce Hilary Duff tak se koukněte na profil Queen Latifah a když tak se staňte jejím fanouškem *14* *14* *4* *15* *8* *3* *1*
  • Hilary

Hilary je strasne pekna holka chtel bych ji nekdy poznat ve skutečnosti :) *4*
  • =-O

Co to valis o tom, ze je namyslena...me teda vubec nepripada. Jinak se mi zamlouvaji jeji filmy a taky hodne hodne dobre zpiva. Prvni z TOP 10 tady. A to uz o necem vypovida!!!! Hilary 4EwEr *3* *14*
  • lentilka_janca

Je nej!

Hilary je ta nej zpevacka herecka *14* *14*
    Je dokonala *14* Je strasne hezka vubec se nechova nafoukane jako nektere herecky a zpevacky *4* Prijde mi ze je urcite mila *1* Jeji pisnicky mi vzdycky zlpesi naladu
    *3* Je proste nejlepsi *4* *4* *4* *4*
  • hilary duff nej nej nej lepší

hilary je nejlepší zpěvačka co z nám nejhezčí tvůj videoklik který se mi líbí je stranger,with love,fly,hey now..ty jsou nejlepší *3* *7* *5* *14* *14*
  • prodám

zdravím všechny..neměl by někdo zájem o starší čísla časopisů Bravo girl a Top dívka? Levně prodám, zájemci se mi, kdyžtak ozvěte na mail
  • Hilary Duff

Ahoj tady Petulka Hilary Duff je uplne uzasna a chtela bych se zeptat jestli nekdo nevite kam Hilary Duff chodi a kde bych si s ni mohla popovidat a tak...kdo to vi at mi prosim posle na muj email odpoved diky Peta8 *4*
  • Stastna dváca!!!!

hodně štěsticka Hillary *1* ses upe supe a ne jenom protoze si Vaha jako já a taky proto ze si senze herečka a zpěvacka si best a Avril taky.. proc se mi furt libi zpevacky mýho znameni *7* *7* *7* no ni love *14* H.A *5* *4*
  • bonduelle

Tuctovka

Myslim, ze je to tuctovka, jako napriklad Lindsay...Nevim, co na ni vidite :D:D:D:D:D
    • piper002

Re: Tuctovka

nikdo neni tuctovy..každy jsme original..jo a Lindsay by me pri slove tuctovka napadla fakt jako poslední..ta neni ani trochu tuctova...
  • kikimelka

Hilari

Miluju Hilari *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Hilari

Noa pomně vijela.
      Ale Zak Efron je moje přezdívka.
      Ona je při sexu jako anděl.
      *14* *14* *14* *14* *14* Oni *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • dianna114

Re: Hilari

HilarY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit