-
kdo z koho
jestli nemáte moc v lásce Hilary Duff tak se koukněte na profil Queen Latifah a když tak se staňte jejím fanouškem *14* *14* *4* *15* *8* *3* *1* -
Hilary
Hilary je strasne pekna holka chtel bych ji nekdy poznat ve skutečnosti :) *4* -
=-O
Co to valis o tom, ze je namyslena...me teda vubec nepripada. Jinak se mi zamlouvaji jeji filmy a taky hodne hodne dobre zpiva. Prvni z TOP 10 tady. A to uz o necem vypovida!!!! Hilary 4EwEr *3* *14* -
Je nej!
Hilary je ta nej zpevacka herecka *14* *14*
Je dokonala *14* Je strasne hezka vubec se nechova nafoukane jako nektere herecky a zpevacky *4* Prijde mi ze je urcite mila *1* Jeji pisnicky mi vzdycky zlpesi naladu
*3* Je proste nejlepsi *4* *4* *4* *4* -
hilary duff nej nej nej lepší
hilary je nejlepší zpěvačka co z nám nejhezčí tvůj videoklik který se mi líbí je stranger,with love,fly,hey now..ty jsou nejlepší *3* *7* *5* *14* *14* -
prodám
zdravím všechny..neměl by někdo zájem o starší čísla časopisů Bravo girl a Top dívka? Levně prodám, zájemci se mi, kdyžtak ozvěte na mail -
Hilary Duff
Ahoj tady Petulka Hilary Duff je uplne uzasna a chtela bych se zeptat jestli nekdo nevite kam Hilary Duff chodi a kde bych si s ni mohla popovidat a tak...kdo to vi at mi prosim posle na muj email odpoved diky Peta8 *4* -
Stastna dváca!!!!
hodně štěsticka Hillary *1* ses upe supe a ne jenom protoze si Vaha jako já a taky proto ze si senze herečka a zpěvacka si best a Avril taky.. proc se mi furt libi zpevacky mýho znameni *7* *7* *7* no ni love *14* H.A *5* *4* -
Tuctovka
Myslim, ze je to tuctovka, jako napriklad Lindsay...Nevim, co na ni vidite :D:D:D:D:D -
-
Re: Tuctovka
nikdo neni tuctovy..každy jsme original..jo a Lindsay by me pri slove tuctovka napadla fakt jako poslední..ta neni ani trochu tuctova...
-
-
Hilari
Miluju Hilari *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Hilari
Noa pomně vijela.
Ale Zak Efron je moje přezdívka.
Ona je při sexu jako anděl.
*14* *14* *14* *14* *14* Oni *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: Hilari
HilarY
-