Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hill je prostě kočka!!!
  • Mmmm

Hil je good girl a dobře zpívá i hraje, je to borka:-P no prostě je mladá a talentovaná *5*
    • Re: Mmmm

*14* jo miluju ji
  • Názor

Jsem nedávno viděla nějaký její videoklip na Očku. Jak se tam pokoušela o ty sexy pohledy a pózy *1* *1* Vypadalo to děsně nepřirozeně a dooost blbě.
    • Re: Názor

Jestli myslíš Reach out tak máš pravdu je tam strašně nepřirozená....
  • jj

to s tebou souhlasim ja miley nesnasim hraje si na moc velkou hvezdu! *4*
  • no já si myslím že je joel spíš s ní jen ze soucitu...........co s ní má společného??vždyť se na ně podívejte-joel vždyť ona ho donutila nosit růžovou humus.......a hilda???začla nosit trika s GC je tak marná že to už víc nejde
  • hilary vam nic neudelala tak ji konecne prestante nadavat jen ji joela zavidite zas tak moc velka cukrova panenka to neni je zlaty stred.i kdyz je avril ma nej zpevacka proti hilary nic nemam
  • Hillary je můj vzor,sbírámvšechno oní tak pokud něco máte a dáte tak mi napište na meil...díky *3*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*
  • pomoc

ktovie ako sa vola tento film...to bolo s hilery duff jak sa jej zabil brat ked sli na koncert narazil do nich kamion a ona cela potom po jeho smrti ist na umelecku skolu len jej oco jej to necel dovolit tka povedala ze ide k tete ae sla na tu skolu... a potom oco nato prisiel a thak
    • Re: pomoc

podle popisu bych řekl NIKDY SE NEVZDÁVEJ
      • vterinka

Re: Re: pomoc

jj Nikdy to nevzdávej
  • tak to bych se hadala holka,ona je nasladla az je to nechutny,celej band si omotala kolem prstu,ted ji skladaj songy a ona si libuje na sve nove punkrockove image,teda jesi ona je punkrock,tak ja sem brutalni nasilnej satanista co miluje metal..a jeste neco:jeji hudba se neda poslouchat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit