Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maja

Hill je dobrá holka. Skvělá herečka a ještě úžasnější když spívá *3* .. hillary mám fakt moc ráda *5*
    • Hill je nej!!!!!!!!!!!!

Hill je ta nejúžasnější holka na celým světě je to úplně bombová herečka a zpěvačka mám tě strašně moc moc ráda Hillary *4* *4* *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU Hill
      • Re: Hill je nej!!!!!!!!!!!!

jojo souhlasím moe zlató! *14*
        • Re: Re: Hill je nej!!!!!!!!!!!!

no tvoje nwm
  • hilary

hele nechapu proc posuzujete slavne lidi podle sebe ,kazdy je vyjimecny clovek sam o sobe at je to holywoodska hvezda nebo normos clovek.Hilary je skwela tak jako vsichni mozna ma v sobe neco vic ale myslim ze ty co to ted ctes bys to taky dokazala s trochou snahy..TO KAZDy. *4*
  • parket..a

soutěž

http://parketa.blog.cz/0908/nejhezc i-zpevacka-3-kolo

Už je 3.kolo a Hilary si vede skvěle, je vidět, že tu má plno super fanoušků =)
  • HILARY JE NEJLEPŠÍ!

Mám Hilary stráááááášně ráda! Poprvé jsem ji uviděla v Casper a Wendy,poté jsem zjistila,že dnes je jí už osmnáct a je moc pěkná,krásně zpívá a je mi sympatická.Ve filmu "Moderní Popelka" hrála skvěle! *15* *4* *3* *4* *14* *3* *1*
  • kovbojka1212

Prosim vas

Ahojik juknete se na moji stranku o Hilary Duff www.hillduff.estranky.cz
    Diky MOOc *4* *4*
    • Re: Prosim vas

jj ja se tam juknu jooo a to si ty hilary duff???jinak si fakt bozi jen abys to vedela ja tvoje pisnicky posloucham nejradeji *14* *3* *4*
  • Supr..

Hilary je superr herečka..ale její písničky teda moc nemusím:D aleee nic proti níí nemám..někerý písně sou fakt povedený...ale většina je mrzutost:D
  • Míííluju Hilarynku!!! :***

*14* Ahoj, zdravím všechny obrovský fanoušky Hilary Duff!!! *14* *14* ona je božská!! ale škoda, že asi nepřijede do ČR *9* to mě tráápí :) ale nemáte na ní někdo skype nebo nějaký kontakt?? díky za odpověď :))) *14* *14*
    • Re: Míííluju Hilarynku!!! :***

ahoj jo ja mam a pisu si sni
      • Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***

a pak ses probudila co *1*
        • Re: Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***

no tak nejak no *1*

dekuju hrooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooozne moooooooooooooooooooooooooooooooooo c
        • Re: Re: Re: Míííluju Hilarynku!!! :***

Akorat ji musim psat anglicky *9* *1* *1* *1* ale i tak je to supeeeer hrozne moc diky ja sem tak stastna!!! *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Míííluju Hilarynku!!! :***

no ona třeba do čr někdy přijede snad :-(...ale skype na ni nemam protoze je jich na skype nekolik a asi ani jeden neni pravej *9* stejne jako icq..ale mam na ni adresu kam ji muzeme psat dopisi:
      c/o Walt Disney Records
      350 S. Buena Vista St.
      Burbank, CA 91521
      A nemáte někdo na Hil email??

hilary@hilaryduff.com docela pochybuju že odpoví *4* *7*
  • ...

I kdyby co je ti potom je to jejich život ne tvůj
  • nespesna

já odní

já od nímám nej Fly a druhou nevím!!! *14* *14*
  • b.e.t.u.l.i

:)

hele nevite nekdo jesti ma hilary nejvetsi fanklub ? :)
    • dianna114

Re: :)

Jo,má.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit