-
Hilča
Hilary se lepčí...už 4 v herečkách a taky v zpěvačkách a 2 v modelkách...myslím že je to super...za poslední měsíc se hodně zlepčíla ještě by jsme ji mohli dostat na 1 místo aespon v herečkách pač si myslím že na 1 místo v zpěvačkách ju nedostanem...kvůli Miley a taky musíme máknout na tom aby jsme ju popostrčili v top 10 osobností... tak mákněte *1* *1* *1* HILARY JE NÉÉÉÉJ. *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Hilča
taky se mi hil moc líbí a doufám že se ti to povede *3*
-
-
nové cd
Nevíte jak se to nové cd má jmenovat?? *7* *7* -
chilary duff by mala sa snazit viac
-
Super
Super girl i herečka -
Hilary je king!!!!=D *14*
-
je fakt good
Hilary je fakt dobrá herečka i zpěvačka, poslední dobou neposlouchám nic jinýho než písničky od ní a soundtrack z Italských prázdnin. HILARY É BRAVA ATTRICE E CANTANTE!!! *3* -
-
je nej
já taky tedka neposlouchám nic jinýho než její písníčky a ještě nekterý si sji stáhnu ať jich mám víc a můžu poslouhat aspoň hodinu *14* *15*
-
-
ať si ta Dufka zpívá klidně i co chce to je mě uplně u ......ale hlavně ať se nevtírá do GC!!!!!mě stačilo už to že se kvůli ní Joel začal oblékat celý do bílého a vypadal jako špatný doktor a nestojím o to aby ho zkazila ještě víc ...a navíc jestli ho podvádí...teda jakože už sem viděla i fotky tak je to teda pěkná mrcha protože Joel na tom není psychycky zrovna nejlíp a nevím jestli by to unesl..takže jestli ho fakt podvádí tak pak si tady můžeme říkat kdo je tady větší kretén.....
-
je stlasne dobrá zpevacka a hrecka moc ji fandim *3* *3* *1* *1* *4* *4* *4* *4*
-
Kouří ???
Nevíte někdo,jestli Hill kouří ?
Dík moc,KAČA *3* -
-
Re: Kouří ???
kouri, kouri ...... *1* *1* -
-
Re: Re: Kouří ???
myslíš asi takovým tim způsobem,jak si dával odkaz na redtube *7*
-
-
Re: Kouří ???
no tak podle toho co žeo? :D ... mno fakt ti to nepovim ale řekl ybch že jo kdo v tyhle době nekouří...
-
-
Jo v bravu je psané že bude mět s GC tři songy!!!!NO prostě DĚS!!!!a to si myslím že by mohlo vadít i vám fandům Hillarky protože teď asi změní uplně styl hudby.... ale taky sem zase šlyšela že ji Joel požádal o ruku a ona ho odmitla(kéž by)takže se jako rozešli...tak nevím čemu mám věřit víc....