-
jE FAKT SUPR VE VSEM:V HERECTVÍ,ZPEVU,ATD.e;:
-
For my Fan club:)
Hi!!!
I'm Hilary Duff.What's your name??? *4* -
-
Re: For my Fan club:)
Yeah, I know that you're Hilary. I realy love you and I'm serious. You are so beautiful and funny. So, don't you wanna send me any answer to my email? Thanks and I have pleasure for your answer... -
Re: For my Fan club:)
Hi,you are not Hilary *13* .I want real Hilary!! *4* -
Pro Hilary
Ahoj Hilary.
Já jsem Alena. -
-
For my Fan club:)
Hi Alena.I'm Hilar:)
-
-
For Hilary Duff
Helo Hilary.I am Michal.
-
-
hilary duff
ty fotky má hezký kromě asi 3 když není nalíčená a má hnědé vlasy moc jí to nesekne
ale když tam byla s tím pejskem tak pro mě byla nej.nej.nej.nej.nej. *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
SOUTĚŽ
Druhé kolo soutěže o nejhezčí herečku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-2-kolo ! =) -
Je to proste koCka *14* *14* *14*
-
FILM
JAK SE JMENUJE TEN FILM S HILARY JAK TAM CHODÍ NA TU ŠKOLU A...JÁ TEDA NWM PŘESNĚ O ČEM TO JE PROTOŽE JSEM TO JEŠTĚ NEVIDĚLA.NĚJAK TEN JEDEN KLUK BUDE KRESLIT KOMIKSI A ONA SE DO NĚJ ZAMILUJE.POTOM TAKY PUDE NA JEDEN VEČÍREK V TAKOVEJCH KRÁSNEJCH RUDEJCH ŠATECH A JEDNA HOLKA JÍ TEN VEČER PŘEKAZÍ.JE NA TO TAKOVEJ KLIP. -
-
Re: FILM
jj je to Pan božský ... který klip myslíš?? Jak se jmenuje ten klip?
-
-
nevim
hilary je opravdu nej!!! mam jeji plagaty vsude po pokoji!!!! NEVITE NAHODOU KDE BYCH MOHLA SEHNAT TO JEJI CD???? -
Hilary je super *14* *1*
-
NECHÁPU..
DŘÍV JSEM SI MYSLELA ,ŽE HERCI A ZPĚVÁKY SE MOHOU STÁT LIDI S TALENTEM, ALE JAK JE VIDĚT NENÍ TO TAK ŮPLNĚ PRAVDA...
NAPŘ. HOLLYWOODSKÉ PRODUKTY JAKO HILLARY DUFF A LINDSAY LOHAN ATD...JSOU LIDI BEZ TALENTU,ALE STAČÍ ŽE JEJICH PŮSOBENÍ VE STUPIDNÍCH ,PŘIBLBLÝCH ROMANTICKÝCH KOMEDIÍ...TYPU :UBOHÁ MLADÁ DÍVENKA Z MALÉHO MĚSTA,KTERÁ MÁ VELKÝ SEN...
FURT DOKOLA..NENÍ DIVU ŽE SE S TOUHLE PŘEDSTAVOU ZTOTOŽNÍ SPOUSTA HOLEK NA CELÉM SVĚTĚ...ASI PROTO JE TAK OBLÍBENÁ..
JSOU O HODNĚ LEPŠÍ HEREČKY..ŠKODA,ŽE JE JICH POSLEDNÍ DOBOU TAK MÁLO... *13* *5* *13* *5* -
-
Re: NECHÁPU..
Souhlasím s Makkis,ale myslím že se mladé holky asi musí s někým stotožnit. Hilary sice zpívá někdy dost falešně ale u ní mi to ani nevadí,protože je mi dost sympatická. Nesnáším Miley Cyrus,The Jonas Brothers,Selenu Gomez protože jsou to jen vyumělkované hvězdičky a jsou strašně namyšlené a taková Hil není. Mám ji ráda ale jinak je všechno co psala Makkis pravda- jsou i lepší zpěvačky. -
-
Re: Re: NECHÁPU..
Já nesnáším třeba The Jonas Brothers,Avril Lavigne,Kevina Federlinea,Tokio Hotel,ale Miley je celkem fajn! Taky myslím,že je namyšlená,ale Selena určitě není!!! A nemyslím,že by byla pravda něco z toho,co Makkis napsala. Hilary není žádný hollywoodský produkt,ale je výjimečná. Mezi spoustami těch skandalistkek,namyšlených barbín a těch,co si hrají na něco,co nejsou,je jako světýlko,jako hvězda na černé obloze,jak to říct. Taky přispívá na charitu a nechlubí se s tím. Je to pro mě jedna z nejlepších osobností v showbyznysu. *4*
-
-
Re: NECHÁPU..
Tak já ti to objasním.,,Pohádky" typu ubohá mladá dívenka z malého města která má velký sen (tím byl nejspíše myslen film Nikdy to nevzdávej) jsou tu patrně pro ty, kteří chápou. A jelikož nejsi zaregistrovaný, nemůžu zjistit jaké jsou podle tebe o hodně lepší herečky. A navíc, ztotožňovat Hilary duff a Lindsay Lohan v této době, kdy Hilary již není hollywoodská rychlokvaška (někdy byla?) ale výborná zpěvačka a herečka, která má své fanoušky. Co se týče oblíbenosti, víme své. Umíš vypnout Caps Lock?
-
-
Hil
Hilary je úplně super je to moje nejoblíbenější herečka a zpěvačka.Nemáte náhodou někdo navíc její plakáty nemůžu totiž nikde žádný sehnat.