Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Web

Ahoj, objevil jsem novou aktualizovanou stránku o Hilary Duff

www.hilaryduff.yc.cz
  • ADRESA

NEZNÁTE někdo adresu kde se jí dá napsat o autogram?
  • zadnej titulek

je divná!!nechapu co nani kazdej vidi!! *7* *7*
  • A

Tak sem dnes videla war, inc. a byla sem dost prekvapena jejim vykonem *14* ukazala ze umi zahrat i neco jinyho nez teenagerovske komedie *1* (ne ze by se mi nelibily) Fakt dobry Hil! *14* *14*
  • dianna114

Je opět 5.!

Ahoj! Všimli jste si,že je Hilary zase 5.v nejnavštěvovanějších osobnostech??? Díky vaší snaze se vrátila na 5.místo a porazila Avril Lavigne!!!!!!! Hurá!! *15* *3*
    • hilarynka125

Re: Je opět 5.!

moc bych se neradovala je zase na 6
      • dianna114

Re: Re: Je opět 5.!

Však ona bude brzy zase na 5.místě! A podívejte se prosím na blog nelinkaavril.blog.cz a je tam anketa,jestli je lepší avril nebo hilary,tak dejte prosím hlas Hilary!
  • Hilary je fakt boží hlavně to její CéDo.
  • Hilary v Novém měsíci

Hilary by měla hrát Heidi(pokud tu roli dostane).Heidi je lovkyně,která pochází z Volturi.
    Pokud chcete vědět víc,tak kukněte na www.justhilary.net *4*
    • Re: Hilary v Novém měsíci

no to si děláte srandu???? ta se na to nehodí!!!
  • Je super!

Hilary je úplně super a mám jí nejradši!!!Jen tak dál:)
  • nej nej nej nej hilary duff

Hílary jsi prostě nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj j *14* *14* *14* *14* *4* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: nej nej nej nej hilary duff

jo je prostě neeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjj *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *9* *4* *8* *15*
  • Hilary vs.Nový měsíc

ahojky lidičky,to by bylo strašně moc skvělý,kdyby tu roli dostala!!!!!!to by bylo uplně nejlepší!!!myslíte,že má naději?já bych si moc přála aby tam hrála,hilary mám moc ráda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit