-
Web
Ahoj, objevil jsem novou aktualizovanou stránku o Hilary Duff
www.hilaryduff.yc.cz -
ADRESA
NEZNÁTE někdo adresu kde se jí dá napsat o autogram? -
zadnej titulek
je divná!!nechapu co nani kazdej vidi!! *7* *7* -
A
Tak sem dnes videla war, inc. a byla sem dost prekvapena jejim vykonem *14* ukazala ze umi zahrat i neco jinyho nez teenagerovske komedie *1* (ne ze by se mi nelibily) Fakt dobry Hil! *14* *14* -
Je opět 5.!
Ahoj! Všimli jste si,že je Hilary zase 5.v nejnavštěvovanějších osobnostech??? Díky vaší snaze se vrátila na 5.místo a porazila Avril Lavigne!!!!!!! Hurá!! *15* *3* -
-
Re: Je opět 5.!
moc bych se neradovala je zase na 6 -
-
Re: Re: Je opět 5.!
Však ona bude brzy zase na 5.místě! A podívejte se prosím na blog nelinkaavril.blog.cz a je tam anketa,jestli je lepší avril nebo hilary,tak dejte prosím hlas Hilary!
-
-
-
Hilary je fakt boží hlavně to její CéDo.
-
Hilary v Novém měsíci
Hilary by měla hrát Heidi(pokud tu roli dostane).Heidi je lovkyně,která pochází z Volturi.
Pokud chcete vědět víc,tak kukněte na www.justhilary.net *4* -
-
Re: Hilary v Novém měsíci
no to si děláte srandu???? ta se na to nehodí!!!
-
-
Je super!
Hilary je úplně super a mám jí nejradši!!!Jen tak dál:) -
nej nej nej nej hilary duff
Hílary jsi prostě nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj j *14* *14* *14* *14* *4* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: nej nej nej nej hilary duff
jo je prostě neeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjj *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *9* *4* *8* *15*
-
-
Hilary vs.Nový měsíc
ahojky lidičky,to by bylo strašně moc skvělý,kdyby tu roli dostala!!!!!!to by bylo uplně nejlepší!!!myslíte,že má naději?já bych si moc přála aby tam hrála,hilary mám moc ráda