-
CD My life
Ještě něco k tomu odkazu!Jk je na konci to my-li ve tk to li ve dejte dohromady(live).Mě se tam omylem udělala mezera!Stači blbá mezera a už vám to nic nevyhledá! *13* -
-
Re: CD My life
tak to si musím koupit áá *4* *14*
-
-
hilary
Hil už je pátá tak se mi dokázalo přesvěcit par lidí aby se ji pridalo super -
-
Re: hilary
jo je to super a to ani nemluvím o tom že je 6 jako herečka a 2 jako modelka *14* *14* *14* *14*
-
-
Film!
V sobotu 20.2 v 20:00hod,bude film s Hiluškou-Pan božský!Tak se dívejte! *14* -
-
Re: Film!
a na čem?? *1* *1* Vim že 8.2 na Barandově bude Válka a.s. *4* -
-
Re: Re: Film!
Jé sry,ten film je na primě!A v kolik hodin je ta Válka a.s.? *14*
-
-
Re: Film!
ten film mám moc ráda a co vy????:-) *14* *3* -
-
Re: Re: Film!
Já ho ještě neviděla ale musim se koukat!!! *1* i na válku as.ale je hrozně pozdě to je blbý *9*
-
-
-
vše nej těhulko naše :))
-
-
vše nej hiltěhulko :))...
-
-
Happy Birthday... *3* *3* *3*
-
Hilary
Hilary je ta nejlepsi herecka a zpevacka kterou znam!!!Ma super filmiky a v MP3kači mam hodne jejich pisnicek!!Chci jenom říct ze je moc super a myslim ze je to fajnova holka!!! *1* A ten kdo o ni říká neco hnusnyho tak jenom závidi!! *13* Hilary je super *1* *4* *3* -
-
hilka a avrilka
hilary a avril jsou uplně stejný mají stejný znamení v horoskopu avril je váha a hylari taky! hilari je super herečka a zpěvačka *14* a avrilka je super zpěvačka a je moc moc moc moc hezká i hylari je hezká *14* obě dvě sou moc super takže hylari jestli nemáš avril ráda tak se podívej na avril lavigne osobnosti a pořádně se podívej na její horoskop jste úplně stejný a kdybi avril neměla ráda tebe tak jí řekni to samí co já tet´ka tobě akorát at´ se podívá na tvůj horoskop a všichni co mi tet´ka nevěříte tak si polipte nebo se taky podívejte na ten horoskop jasný na avril horoskop a hylari horoskop a ti co nemaj rádi avril ani hylari tak děte do p r d e l e *5* *1* *3*
-
-
promiň dlouho jsem tu teď nebyla:-) mam nějakej fofr a hlavně hoooodně učení....:-(( a co jinak jak se máš??
-
Ve fanclubu
Tak sem se konečně zaregistrovala do fanclubu Hilary je to fakt nejky herečka a zpěvačka *3* *3* *3* !!Sem moc ráda že sem v jejím fanclubu! -
Je divná
je divná!! vzhled a patlátka skoro ze dne na den... prostě DIVNÁÁÁÁ! dřív vypadala normálně *9* *13* -
kláře
aha