Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Hilary duff je nejlepšíí! *14* miluju filmy s ní,,áááá_žeru jíí *14* *14*
    • kajous.ka

Re: ...

jo to já taky žeru její filmy myslím že sou boží už jen proto že je tam ona prostě ona božíí *14* *14* *14* *14*
  • kajous.ka

CD

Ahoj chci se zeptat jestli už vyšlo to nové cd? A jaký jsou na tom písničky. Předem dík za odpověď *4*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: CD

Já taky čekám, kdy výjde, ale myslím že ještě nevyšlo, ale s těma písničkama ti nepomůžu, to nevím
      • Re: Re: CD

Písničku zbožňuju. Hilary má všechny písničky nejlepší
  • hilary

good *14* *4* *14* *3* *4* *15* *5*
    • Re: hilary

CO goöd?
  • hil...nej

hilary je ta nejlepsi ze vsech celebrit.!!nechapu ty ktery ji nemaji radi...ona je nej!!!videly ste uz jeji filmik war.inc taky supr!! *14* *14* *5* *3*
  • kláře:

aha. Já jsem Melinda Bartošová. (Melinda-strašný jméno, radši ho nekomentuj)a odkud jsi?
  • ZBOvu

Hele slyšeli jste to hilli asi biüde hrat v dalsich dile BRWERLY HILSS..thej fakt nevim jak se to pise!!
  • ???????

Chtela bych byt jako ona je moc mila aspon ve filmech.....ma krasny vlasy Ja docela hezky spivam ale bojim se jit na spevacku jinak bych chtela byt taky herecka jako je ona............ Newim vubec komu to pisu tak tomu dotycnymu :mej(te) se hezky.........
  • kajous.ka

??

Ahooj fanoušci Hilary *4*
    ...Chci se jen zeptat...už vyšlo to nové CD My life ? *4*
  • mno to bude snad dobrý:-) na střední je to blbý protože tam máš třeba jen tři známky za pololetí a z toho se dělá ta velká:-) ale já jsem si vybrala to co mě baví a když tě něco baví tak máš i dobré výsledky to si pamatuj a jednou se podle toho také rozhodni nebo ty už jsi na střední?? já jsem ve třeťáku ale uvažuju že půju ještě na vysokou protože do práce se mi ještě nechce:-)))
  • Hilary Duff

Hilary je super *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit