Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • muhi

Hilary Duff

Jj, Hilary je opravdu skvělá herečka i zpěvačka ... A nepřipadá mi taková namyšlena jako třeba MGEAN FOX nebo tak *5*
  • hilary

nevadi kdyz si tady s vama budu psat????? *7* *7*
    • katuska_love

Re: hilary

Jasný můžeš *14*
  • kláře::

Newím, ale asi taky s mejma kámošema někam vyrazíme...je u vás něco nowýho? kde vůbec bydlíš?
  • Hilary je super!

Hilary je prostě super!!!!!!!!!Zpívá celkem dobře a hraje v super filmech!!!!!Je fakt dobrá!!!!!!!♥♥♥♥
    • Re: Hilary je super!

jo a je moje nej nej celebrita♥♥♥
      • safrev2

Re: Re: Hilary je super!

Tosohlasím.
  • girls01234

Diskuse

Pločpak by mělo?Tohle je diskuse pro všechny kdo maji rádi Hilušku!Piše sem každej dokonce i ti kdo Hilušku nesnáši a pišou jsem ty jejich debilni keci a myslijou si jak jsou cool! *14* *3* *7* *15* *4* *1* *1* *14* *4*
  • Ježiš... co se to tu proboha děje...?? No kláro vidím tady nějakej obrat k lepšímu... jenom mi tam něco chybí... je to upřímnost bohužel... jak už tady někdo zmiňoval je to jak z nějakýho typickýho přiblblýho americkýho filmu... z příšery se stane hodná holka co se se všema baví úplně normálně i když před několika měsícema její každý druhý slovo bylo sprostý... urážky patřily do každodenního slovníku stejně jako šílený historky a nekonečný lži... no nevim... je to jen můj názor a ostatním ten jejich neberu...
  • Chybí film do filmografie

Ahoj, chybí film ve filmografii. Jmenuje se holky v balíku, kde hraje i její ségra... *3*
  • COOOL

http://cz.iq-test.eu/#480000 udělej si iq test je to sranda ! :o) dozvíš se o sobě plno věcíí :) můžu jen doporučit !!
  • puspuspusinka

Hmmm? xDD

Hey lidičky jakej film s Hilinkou máte nejradši??? A jakou písničku??? *7* *14* Jenom tak se ptám ... *14*
    • katuska_love

Re: Hmmm? xDD

Filmy...Moderni Popelka a písnička Play With Fire a tvoje *4* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Hmmm? xDD

Film ... taky Moderní Popelka ... *14* *14* *14* tam je Hiluška sladká ... a písnička ... Anywhere but here a I am a Someone Watching Over ... já newím tyhle 3 poslouchám asi úplně nejradši, ale miluju všecky pro mě je fakt těžký vybrat jenom jednu ... *1* *14*
        Hiluška, je úžasná !!! *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Hmmm? xDD

Hilary Duff je nejlepší na světě. Já mám nejradši filmy - Nikdy to nevzdávej, Greta, Moderní popelka, Holky v balíku, Beauty and the Briefcase, Kadetka Kelly, Pan božský. Prostě všechny filmy s Hilary miluju. A písničku kterou poslouchám uplně nejvíc je Reach Out :-)
          • michalhruskalove

Re: Re: Re: Re: Hmmm? xDD

přesně..já jí hrozně moc miluji *4* *14* *14* *14* *14*
  • to je dobře,že máš svůj názor:-) souhlasím s tebou akorát si přečti tehdejší příspěvky a sama uvidíš že ne za každým mím slovem byla urážka a nebo sprosté slovo já sprostě nemluvím nevypadá to u holky totiž ani trošku hezky a navíc jsem v tom vychovaná:-) jinak hezký svátky a šťastn nový rok zase napiš:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit