-
plosim plosim
ahoj vsichni schanim sbirku plakatu hill duff, olsenek a piratu z karibiku a jeho herci pls jestli ma nekdo zajem prodat tak se mi pls ozvete na icq 472-317-228 nebo na mail: gunarova.m@seznam.cz diky a nekdo se ozvete -
miley99
hilary duff je supr *1* -
-
Re: miley99
ano *4* *14*
-
-
Hil
Jak tak vidím je vás tady celkem dost fandů,na koncert by určitě přišlo strašně moc lidí,jestli budete hlasovat a bude nás aspoň 300 tak se to posílá Americkým manažerům a možná by byl i ten koncert,zatím je nás jen 144 tak hlasujte lidi....viz WWW.HILARYDUFF.CZ!
Jinak HIL je NEJLEPŠÍ,NEJKRÁSNĚJŠÍ,NEJ NEJ NEJ NA SVĚTĚ! ONLY THE BEST! a strašně krásně se SMĚJE! *14* *14* -
Žeru jí! :0)
Baštim tuhle slečnu! Mám celou její diskografii a filmy s ní mám už taky skouknutý! *3* Je jedna z těch nej! *3* -
Hilary Duff
http://hilaryduff-czech-fan.blog.cz /
Toto je ta správná adresa -
tak co asi holka může dostat oblečení,kosmetiku ale největší radost mi udělal stříbrnej prstýnek od sestřičky protože vim,jak dlouho ho musela shánět protože na moje prsty se prstýnky seženou jen zřídka mam ten nejmenší dámskej obvod:-)))) ale sehnala tak jsem měla radost:-) ale já mám radost spíš když můžu něco někomu dát a ne něco dostat:-) a co ty???
-
pomozte
pls sháním cd-albumy hilary duff, ale v obchodech je nemaji.jestli někdo vi kde je koupit nebo mi je muže poslat pls napište.kontakt na mě:icq-357454030 a email-einsteinka1@seznam.cz -
kláře::
já discman, k němu nějaký cd, filmy na dvd, párkovač, hadry.atd... Z toho jsem měla asi já nej radost. Co podnikneš na silvestr?? -
cauky
Ahojky!Na www.vercaaterca.blog.cz probíhá bleskovka.Je v rubrice "vase volby" a clánek "Bleskovka-zvírecí".Tek se urco prihlas,je to lehké. *1* *4* *8* -
je uplne v pohode
Navic Hilary nestoupla slava do hlavy jako Lindsay Lohan.Nezaslepila ji sila po penezich *4* Proto ji mam tak rada *3*