-
a 17 mi je a jestli sis nevšimla tak jsem nikde nepsala že mám vystudovanou vejšku psala jsem,že jsem na právnické škole a to jsem ve tře´táku:-)
-
Obrázky + videa
Jestli chcete vidět spustu fotek a videí s touto herečkou, tak jděte ma www.triple-error.estranky.cz *14* *14* *1* *14* *14* -
girs12345
ja si myslim ze miley je lepsi nez hilary ale kazd MA JINY NAZOR MNO *3* -
-
Re: girs12345
já si myslím že můj názor kdo je lepší je asi na stejno, Hilary bych si dokázala představit i v nějakém dramatu nebo traileru, ale Miley je spíše komediální, nebo na romantické filmy, ale říkám, názor má každý jiný, ale Miley mám taky moc ráda :-* Obě jsou dost dobré *14* *4*
-
-
PROBOHA.....
Šílený..... *1* *1* Mě by hrozně zajímalo jak ste přišli na to ,že Hilary je skvělá herečka....mě připadá SILNĚ..podprůměrná . Viděla jsem některý její filmy a musím říct že kromě blbýho culení do kamery nepředvedla vůbec nic.....nic co by zdánlivě připomínalo herecký talent........... *5* *5* *4* *4* Když čtu všechny ty fanouškovský KECI...je mi na blití *9* *9* *13* *13* těším se na vaše nepříznivý ohlasy.... *5* *5* -
-
Re: PROBOHA.....
boze ved ona je supeeer nechapem jak ju niekto nemoze mat rad :) a ked jej zavydite ucte sa ucte :) a mozno nbudu svas herci herecky :) *13* *4* -
ty si jedna hnustna pííííííí......á sa uvedom moja a kukni sa na seba ona dokazala ovela viac jak ty tak drž pixlu moja mne je s teba na ,,bliti" *13* *13* *9* *9* *9* *16* *16* *16* *8* *8* *1* *1* blbko -
Každej je jinej je pravda že nemůžeš srovnávat Hilary s ostatními. To že se ti nelíbí neznamená že nám se líbit nemůže. Radši tohle piš někde jinde někde kde se jim to bude líbit. Chtěla bych vidět teba jak ty umíš zpívat když tady Hilary posuzuješ nebo jak by jsi ty zahrála její role... -
NOo joo každý má svůj názor..ale pokud enmáš ráda Hill tak co tady vůbec děláš!?.. -
-
Re: Re: PROBOHA.....
taky to nechápu, proč vždycky někdo leze k nějaké celebritě kterou nemá rád..a pak akorát prudí..to je k nepochopení...
-
-
Víš máš svůj názor na Hil a já ti ho brát vážně nebudu....Jen jedna věc mě vážně udivuje...jak vy vždycky můžete vědět, že ona nemá herecký talent, že neumí zpívat, že vypadá strašně...Jo tohle jsou vážně absurdní výroky..řekneš si ona se tam culí před kamerou..divně se tam tváří tak si jako myslím že nemá herecký talent...Tak tohle je vážně trapný..a nebo ji srovnáváte s ostatními...že ona to neumí jak tamta pak, že to zase neumí než tamta...je to blbost srovnávat herce a herečky....Každý je sám sebou no a že zrovna hraje blbě?asi to tak prostě má být...Filmy pro teenagery sou takové a nehledí se na herecký výkon, ale spíše na obsah a děj toho filmu...Hilary a ostatní herci a herečky sou Svý každý je sám sebou!!!!neříkej že někdo neumí hrát!!! -
-
no nevim ja ji neposuzuju podle toho jak se tvari nebo jak vypada ale podle toho jak hraje a zpiva!vis mam vystudovanou dramatickopeveckou skolu a ucim nezkusene talentovane herecky a zpevacky!a podle me by k nim nikdo jako je Hilaryzna neprosel. *16* -
když je někdo tak slavnej...jako ona...tak by snad měla mít pořádnej talent...
tak co..........
*13* *13* -
-
Re: Re: Re: PROBOHA.....
podle mě to, že umí zpívat popřít nemůžeš....zpívat opravdu umí....dobře jako herečka neni tak dobrá jako jiné celebrity, ale možná je to jenom tim, že zatim nedostala roli, kde by úplně předvedla talent.... -
-
Re: Re: Re: Re: PROBOHA.....
souhlasím, že zatím v čr (pokud se nezajímáte více) jsou známy jen filmy jako moderní popelka a spol..to jsou normální teenage filmy, tak co od nich čekáte. V posledních letech natočila ale spoustu filmů jako Stay Cool, What Goes Up, Greta bude točit The Story of Bonnie and Clyde, taky Provinces of Night, The Business of Falling in Love taky teď hraje v Gossip Girl..myslím si, že až teď se ukáže že ten talent opravdu má :-) a nechápu jak někdo může hodnotit někoho podle dvou písniček a pár filmů..prstě když nic nevíš tak buď raději ticho ju??
-
-
-
-
Záleží na tom, jaké filmy jsi viděla. Já zrovna moc nefandím filmům Moderní popelka, Italské prázdniny, atd. To byly teenagerské komedie - v tom se žádné herecké výkony nepředvádí. Ale třeba War, inc. byl úžasný a myslím, že v rámci toho, co měla zahrát to byla role, ve které se ukázala. A myslím že to, co nám ukáže jako Greta nebo klasická Bonnie Parkerová bude herecky víc kvalitní. A taky se těším na Gossip Girl. *5* -
a ty si nějaká herecká porota nebo co? snad každý má oblíbené herce podle svého vkusu a když se ti Hil nelíbí jako herečka tak co tady děláš? jej..tohle mě vždycky udivuje
-
-
oh you're pregnant so that I still wish you both a healthy baby and a mother smiling *14*
-
ne neboj fakt jsem to já...:-( ty jo já se musela chovat fakt děsně když teď mi nikdo nevěří že jsem to já:-( no škoda že zuž se sem asi fakt nedostanu protože jsem to chtěla napravit ps: ale napsala neboj,i já si umim připustit svoje chyby:-)
-
souhlasím s mišičkou
Když byla řeč o tokio hotel...já je taky nemusím ale nekritizuju je, třeba moje kámoška je úplně zbožňuje a mně je to jedno každej má prostě jinej vkus a napište mi pls někdo jaký výhody mi přinese když se stanu fanynkou Hilary Duff nebo i někoho jinýho *15* -
chodte prosím víc na hilaryin profil!!!!!!!!!!!!!!!!
lidi chodte vic na hilaryn profil!!!! -
-
Re: chodte prosím víc na hilaryin profil!!!!!!!!!!!!!!!!
ok *4* *4*
-
-
I like HIlary
-
Keira je nej.
My ji moc nemusíme je moc namyšlená. *8*