Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilarynka125

hilarynka

hilarynka je neeeeeeeej na světe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *3* *4*
  • :D

úžasná zpěvačka a její písničky mě vždycky uplně nejvíc dostanou...np prostě nejvíc hezkááááa nej zpěvačka *3*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: :D

Máš pravdu, Hil je super:-D A její písně mají hodně do sebe, jen tak dál Hil :-) *1*
  • Jo Klárko a neřikalas tak náhodou, že už sem psat nebudeš!!!!!!!!
  • girs12345

girs12345

ahoj vsem ja sem nova fanynka hilary
    • 21.4.1993

Re: girs12345

ahooj..jak se jmenuješ??
  • aha:o)))
  • Smejdi

presne tak je nej jestli to je v zpivani nebo filmu proste pro mne je nej nikoho stim neotravuju a jestli tady (nekteri) chodite jen z tech duvodu a by ste tady nekoho pomluvily tak jste jen chudaci!!!jen debil muze otravovat druhe lidi *5* *5* *5* *16*
  • teda teda

hele nechci vám tady kazit naladu, ale to jak se tady hádáte je fakt děsné.jste jak malý děcka....dejte prosim vás už s tim pomlouváním pokoj.komu se nelíbí Hil tak ať si jde na osobu, která se mu líbí a tady neotravuje.!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • hilary

neni zlá herečka ale že by som ju nejako vyhladavala to nie.Ale spievať nevie to sa musí priznať neni nič moč v spievaní tak sorry ľudia
    • Re: hilary

Nesouhlasím s tebou. Mě se její zpěv líbí, ale tvůj názor ti neberu. Myslím, že se nacházíš v menšině lidí, co si myslí, že neumí zpívat. *3*
      • Re: Re: hilary

kdyby si to myslelo hodne lidi tak by asi nebyla prvni...nebo ne??hej je super a ..nemam slov..
  • noty

Ahoj nevite nekdo kde bych nasla noty hilary duff na kitaru jakykoli pisnicky
  • všem::opravdu

Newím jestli se to hodí, ale všem přeju VESELÉ VÁNOCE A ŠťASTNÝ NOWÝ ROK 2006, MNOHO DÁRKŮ POD STROMKEM A HODNĚ ÚSPĚCHŮ!!!!!!!!!A to přeju fakt všem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit