-
hilarynka
hilarynka je neeeeeeeej na světe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *3* *4* -
:D
úžasná zpěvačka a její písničky mě vždycky uplně nejvíc dostanou...np prostě nejvíc hezkááááa nej zpěvačka *3* -
-
Re: :D
Máš pravdu, Hil je super:-D A její písně mají hodně do sebe, jen tak dál Hil :-) *1*
-
-
Jo Klárko a neřikalas tak náhodou, že už sem psat nebudeš!!!!!!!!
-
girs12345
ahoj vsem ja sem nova fanynka hilary -
-
Re: girs12345
ahooj..jak se jmenuješ??
-
-
aha:o)))
-
Smejdi
presne tak je nej jestli to je v zpivani nebo filmu proste pro mne je nej nikoho stim neotravuju a jestli tady (nekteri) chodite jen z tech duvodu a by ste tady nekoho pomluvily tak jste jen chudaci!!!jen debil muze otravovat druhe lidi *5* *5* *5* *16* -
teda teda
hele nechci vám tady kazit naladu, ale to jak se tady hádáte je fakt děsné.jste jak malý děcka....dejte prosim vás už s tim pomlouváním pokoj.komu se nelíbí Hil tak ať si jde na osobu, která se mu líbí a tady neotravuje.!!!!!!!!!!!!!!!!! -
hilary
neni zlá herečka ale že by som ju nejako vyhladavala to nie.Ale spievať nevie to sa musí priznať neni nič moč v spievaní tak sorry ľudia -
-
Re: hilary
Nesouhlasím s tebou. Mě se její zpěv líbí, ale tvůj názor ti neberu. Myslím, že se nacházíš v menšině lidí, co si myslí, že neumí zpívat. *3* -
-
Re: Re: hilary
kdyby si to myslelo hodne lidi tak by asi nebyla prvni...nebo ne??hej je super a ..nemam slov..
-
-
-
noty
Ahoj nevite nekdo kde bych nasla noty hilary duff na kitaru jakykoli pisnicky -
všem::opravdu
Newím jestli se to hodí, ale všem přeju VESELÉ VÁNOCE A ŠťASTNÝ NOWÝ ROK 2006, MNOHO DÁRKŮ POD STROMKEM A HODNĚ ÚSPĚCHŮ!!!!!!!!!A to přeju fakt všem