-
jo a jeste by me zajimala jedna mala drasticka zmena........jak je možne že jste klaru ani nemohly vystat a natož napsat o ni jedine hezke slovo a ted nevite jak byste ji vlezly do prdele.......no nevim ale i z klariny strany je to až moc podezrele......jak je možne že se omluvila a co vim jeste k tomu řekla že je s vama kamoška.....no nevim ale prijde mi to az moc absurdni......tak se už nad tim zamyslete fakt to stoji za to......peace
-
wow
po Elishe Cuthbert to je nejhezčí holka na světě *14* -
Oište
pište pište tady příspěvky!! Hilary je dost dobrá herečka a zpěvačka a je asi na 7, 8 místě tak jí snad vizdvihneme nahoru ne?? nezaslouží si to? -
-
Re: Oište
fajn, já bych rád oišťoval, ale mam problém....nevim co to znamená a jak to udělat..! *9* -
jj..přesně na 100% souhlasím.. *14* *14*
jinak jestli chcete mrkněte tady: www.hilary-duff-net.blog.cz *3* *4* *14* -
jj..přesně na 100% souhlasím.. *14* *14* -
souhlasím chodte vic na hilaryin profil ať je víš v top osobnostech!!!!
-
-
vonavka
http://www.maxikosmetika.cz/index.p hp?target=products&product_id=78791 pardon ja ji zapomela napsat *1* to je ona *1* -
všem:
Už o mě nikdy neříkejte, že sem někým oblbnutá, jo? to fakt nesnáším! A že ste kláru nemohly ani vystát? já wím, byla jsem tu taky, akorát pod jinou přezdívkou! -
Hil je nej
hil je nej nej nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hilary
Hilary je nejlepší :) jenom škoda že jí předhonila Miley Cyrus :( -
Fanoušci
Ahojky moc prosím abys te se dál stávali fanoušky hilary duff drive byla v žebříčku 2 a ted je 20 moc prosím stávejte se zas fanoušky hilary duff at predbehnem aspon avril lavigne *14* *14* -
-
Re: Fanoušci
Dyt je druhá
-
-
jj
to je dobre ze predbehla ji miley cyrus 1 jupiiiii nic proti hilary je taky super ale mam vic rada miley *4* -
Hilary je 1***
jj přesně, ale spíš Miley než Avril no tu taky jen chci říct, že Hilary o dost klesla a ztácí hodně fanoušků tak se stavejte dál fanoušky ať je naše 1**** Hilary Duff!!!!!_=* *14*