-
Hilary
Hilary good Girl *14* *14* Nej nej nej -
-
Re: Hilary
jj stě best *4* *4*
-
-
HIlary
HiLaRy je proste moje naj je faakt hezka a ma vyborni filmy i songy je proste in..je moje nejoblibenejsi spevacka i herecka na svete chcela bych byt jako ona ma neuveritelny hlas taky nema nikdo a dobre hraje ve filmech a je feest ale feest fotogenik...proste je to HilArY DuFF *4* *4* *4* -
kláře:
no jo to máš pravdu -
Stránky
Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!! Díky!!! -
i loWe Hilary!! muu mu muck!
JJ naprosto musím souhlasit! :* Hilary je úžasná, to jak pomáhá opuštěným dětem-stará se o charitu, je milá krásná atd.. :) vezmi si třeba Miley Cyrus! nic proti ní jako nemám, ale ona si jenom užívá peněz co za těch pár koncertů schrábne! :( ona to sice dotáhla daleko, ale stejně nic neumí! :D *3* sorry fanoušci Mileyny *1* *1* *7* -
-
Re: i loWe Hilary!! muu mu muck!
presne ja miley nemam moc rada nepride mi vubec sympaticka
-
-
já teda nevim jak vy holky,ale já se strašně nerada s někým hádam...:-( ale někdy to asi jinak nejde!:-)
-
Hilary?
Ahojky, co s ní máte? Vždyť ona se objevuje ve filmech jen kvůli svému vzhledu, ne kvůli talentu. Navíc jsou to hrozné filmy, lehce je přirovnávám k filmům s Olsenkama... *8* -
Mě to ani newa, protože mě to odreaguje....
-
Jaroslav Baba
Staňte se členem fanklubu Jaroslav Baba!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
Hilary je nej
Lidičky chtěla bych vás poprosi ať už začátečníky nebo ty ostatní, stávejte se dál fanoušky Hiary Duff!!! *14* my musíme překonat Miley Cyrus i Avril Lavigne!! jdete do toho? :) *1*