Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilary

Hilary good Girl *14* *14* Nej nej nej
    • Re: Hilary

jj stě best *4* *4*
  • HIlary

HiLaRy je proste moje naj je faakt hezka a ma vyborni filmy i songy je proste in..je moje nejoblibenejsi spevacka i herecka na svete chcela bych byt jako ona ma neuveritelny hlas taky nema nikdo a dobre hraje ve filmech a je feest ale feest fotogenik...proste je to HilArY DuFF *4* *4* *4*
  • kláře:

no jo to máš pravdu
  • Stránky

Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!! Díky!!!
  • i loWe Hilary!! muu mu muck!

JJ naprosto musím souhlasit! :* Hilary je úžasná, to jak pomáhá opuštěným dětem-stará se o charitu, je milá krásná atd.. :) vezmi si třeba Miley Cyrus! nic proti ní jako nemám, ale ona si jenom užívá peněz co za těch pár koncertů schrábne! :( ona to sice dotáhla daleko, ale stejně nic neumí! :D *3* sorry fanoušci Mileyny *1* *1* *7*
    • Re: i loWe Hilary!! muu mu muck!

presne ja miley nemam moc rada nepride mi vubec sympaticka
  • já teda nevim jak vy holky,ale já se strašně nerada s někým hádam...:-( ale někdy to asi jinak nejde!:-)
  • Hilary?

Ahojky, co s ní máte? Vždyť ona se objevuje ve filmech jen kvůli svému vzhledu, ne kvůli talentu. Navíc jsou to hrozné filmy, lehce je přirovnávám k filmům s Olsenkama... *8*
  • Mě to ani newa, protože mě to odreaguje....
  • Jaroslav Baba

Staňte se členem fanklubu Jaroslav Baba!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Hilary je nej

Lidičky chtěla bych vás poprosi ať už začátečníky nebo ty ostatní, stávejte se dál fanoušky Hiary Duff!!! *14* my musíme překonat Miley Cyrus i Avril Lavigne!! jdete do toho? :) *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit