-
Hilary:-)
Hilary kus mladé holky co už zvládla zpíva je herečkou atd,prostě sexy neodolatelná *4* *14* . -
jéžíš. Vždyť každej v životě udělá tolik chyb, ne? A já si taky myslím že jsou keci s měkkým i!
-
Dignity
bylo by dobré doplnit discografii o tohle album... at je to komplet -
100%Blond
Líbila se mi víc když byla blondýna.I měla hezčí písničky.Ale pořád je super *3* -
-
Re: 100%Blond
jj blondatá jí slušela a hnědou nemá špatnou..
-
-
...
Ahoj lidi už máte někdo voňavku od Hilary? jestli ne! tak nevahejte, protože voní úplné úžasně!! :*** *14* *3* nejvíc úžasná holka tohle!! :* I love Hilary!! :*** *14* -
-
Re: ...
A kde ji sezenu?? a kolik stala?? *7*
-
-
Hilary Duff
Našel jsem jeden blog který je pravidelně aktualizovaný. Znáte ho?
http://martinashalova.blog.c z -
Všechno nejlepší k narozeninam Hilary
-
já nevim o co jí de musí prostě rejpat no:-) neboj jsou s mekkým i ona asi nezný souhlásky mekké,tvrdé a obojetné tak spešl pro ní si dám tu práci... 1: tvrdé:h,ch,k,r,d,t,n 2:měkké:ž,š,č,,ř,c,j,ď,ť,ň a dokonce máme i obojetné:-) 3: b,f,l,m,p,s,v,z za radu neděkuj ráda vzdělám i ty méně vzděláne:-) a už se tady do nikoho nenavážej a než něco řekneš tak si to raději překontroluj protože jinak z tojo vyjde blábol:-) souhlas holky?:-))
-
JAROSLAV BABA
JOIN *14* *14* *14* *14* *14* JAROSLAVS *14* *14* *14* *14* *14* FANCLUB!!!!! -
hiluska:)
mam ji rada diky filmu Nikdy to nevzdavej a pak uz se mi libila ve vsem.driv jsem ji nejak moc nemela v lasce ale ted je bombasticka. *14* *3* *3*