Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Božský

Ahoj myslíš, že Hil byla úplně nejlepší ve filmu Pan božský...za to v holkách v balíku, to bylo trošku horší, ona neumí hrát ty nafoukaný princezničky. *3*
    Kdyby jste někdo náhodou doma měl film cadetka Kelly, tak dejte vědět.dík.
  • dadulas

Hilary je prostě Nejlepší

Lidi Hilary je přeci ta nejnej herečka a zpěvačka na světě.Ona si nezaslouží aby z 1. místa spadla až na 5.Neni to žádná nafoukaná bárbína ani lesbička a prostitutka.Snaží se všem pomáhat tak proč???!!!! *5*
  • http://summerwood.blog.cz/1201/6-rada .... prosim hlaste muzete hlasovat i pro hilary duff
  • pro Jordie-DeFeo

me je 12
  • ne zoufalá si nejspíš jen ty když nedokážeš připustit že se někdo může začít chovat hezky a já to chci alespoň zkusit!!! neboj spi klidně jsem to já! vim,že tu někdo za mě psal a dost dlouho a tak že jsem vypadala jako totální trapka a já taková nejsem proto to chci napravit a na tom že mi ty nevěříš tak to je mi uplně volný ostatně jako ty sama:-)
  • pagacka

Pomóóóc

lidi pls choďte sem protože se podívejte na miley a avril Hilary je musí překonat kdo je pro a kdo je proti *3* *3* *3* *3*
    • Re: Pomóóóc

Rozhodně pro!! Hilary je nejlepší!! *14* *14* *3* *3*
    • Re: Pomóóóc

já sem proooooo ;) ROZHODNĚ!!!
    • andyk

Re: Pomóóóc

za to nemůže Miley ani Avril :D ale "hvězdy" ze superstar :D až to skončí, tak to zase bude při starém ;) ale jinak jako choďte choďte :))
  • pro kláru

neposlouchej co řika uz si se omluvila a to je hlavní si fakt statecna kdyz si to dokazala rict.a jsem rada ze ja ty a Jordie-DeFeo jsme kamosky
  • hilarynka125

není fér že je hilary na 6.místě v top osonbostech

ahoj lidi tak se tak bojim že farná předběhne hilary duff takže vic chodte na hilaryin profil a chodte vic na její profil *3* *4*
  • pro kláru a Lindsay

Promiňte teď jsem tu dlouho nebyla-byla jsem chvilu v nemocnici s nohou, ale už je to O.K.!!!Jak se jinak máte?
  • hlasujte

PROSÍM, HLASUJTE NA HILARYDUFF.CZ V TAKOVÉ MENŠÍ PETICI PRO TO ABY BYL V ČESKU KONCERT HIL...ČÍM VÍC LIDÍ TÍM VĚTŠÍ ŠANCE! *14* *14* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit