-
je super
Jo Hilary je super a taky mě štve jak se posunula v žebříčku. *16* *16* *16* -
Hilary Duff
Hilary je NEJ zpěvačka . Nechápu proč přestala zpívat . Už o ní nikde nepíší .ŠKODA. MÁ TAK PĚKNÝ HLAS ... Nemám pravdu ?? *3* *4* *1* -
pro Li nsay2
V pohodě!!!! Já tu taky včera nemohla bejt! -
hilary je nej
komečně je hilary duff prvni *3* *3* -
_I LoVe HiLaRy_
Hej lidi..mě to táák sere!!!Jak může z 1.místa postoupit na hnusný 5.místo?!!!LIDI!!Fakt koukejte na její profil!!!Vždyt ONA je hezká,nenamyšlená,hodná...luxus ní holka!!! *14* *14* -
-
Re: _I LoVe HiLaRy_
PRAVD! *3* hilary nemá být na 5.místě ale na 1. místě ne Miley Cyrus dyt ona natočila jen jeden film Hannah Montana a Hilary jich má 26!!!a hil je teda lepší zpěvačka a herečka!!!! -
-
Re: Re: _I LoVe HiLaRy_
Ahojky...Koukám,tedka že Hilary je na 6.místě *9* *9*
-
-
-
Hilary a Miley
Já si myslím že je to jedno jestli je lepší Hilary nebo Miley. Miley je ve veku co byla Hilary obe dve mají dobrý písničky filmy i když v tomhle pripade Miley moc nehraje ale za to má plno krasnejch písný obe holky to maj dobre rozjety tu svoji karieru a doufám ze spolu natočej duet to by bylo fakt bomba *1* -
-
Re: Hilary a Miley
Myslím, že máš pravdu...Rozhodně jsou obě v něčem dobré, je nanic, aby mezi sebou soupeřili a taky, aby mezi sebou sopeřili jejich fanynky a fandové, ne? *4* Prostě někdo má rád Hilary a někdo zase Miley *3* *4*
-
-
joj :D
no tak holky..necháu proč se kvůli ní tady hádáte...někdo jí má rád a někdo zase nemá rád...já se o ní ani nějak moc nezajímám.pár písniček se mi od ní líbí..ale jinak jí moc nemusim :) .. *3* -
-
Re: joj :D
Přesně, taky jí uplně nemiluju, ale mám jí ráda..
Je to talentovaná a moc hezká herečka, která v životě něčeho dosáhne x)...zpívat taky umí pěkně..takže... *4* *3*
-
-
Hilary
Hilary je nej zpěvačka a herečka je upa supr fkt božíííííííí :-) mám ji rada *1* *3* *4* *14* *7* *10* *13* *9* *9* *8* *16* *8* *15* *5* *4* -
-
Re: Hilary
Jj.....já ji mám taky mooc ráda.Je úplně skvělá *4*
-
-
pro Jordie-DeFeo,kláru
mam vas rada holky.myslim jako kamosky.s vama si fakt rozumim PS:dííík ze jst tak skveli kamosky -
Hillary Duff
nevíte někdo kde bydlí? -
-
Re: Hillary Duff
No ja viem kde byva nastopro.Je to Los Angeles,California(blisie neviem ale asi Beverly hils 90211 CA)ak chces kukni na moj blog o HIlary je to www.hilonline.blog.cz *3* -
např. Houston,,nebo Toluca Lake *14* tam jí viděl nedávno kamarád co bydlel od ní asi 100metrů *14* -
Hil má 3 domovy.Tak třeba ten v Houstonu,tam se i narodila *4*
-