Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilary je NEJ:-*

*14* Hilary je nejlepší:-*moje nejlepší zpěvačka a herečka protě NEEEEEEEEJ ,Hil:-*
  • 130killer

hillary je super

hillary je dobra mam krasny blogisek tak mrkni na tyto stranky http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521

opovazte se na ne nekouknout a napiste krasny komentiky cauvas *3*
  • tak ten

videoklip,co uvádí jako příklad adresu na youtube ,když člověk přidává videoklipy,tak je píseň Stranger od Hilary Duffové
  • copak se ti stalo s nohou????:-) já dnes zase uklouzla na naledí ha,ha mam modřinu skoro přes celý stehno:-)))))
  • puspuspusinka

Kajuškoooo...

Jéé... Kajuškooo... Ty máš taky ráda Hilarynku? *14*
    Úžasný sem si všimla až teďka sem tady na diskuzi dlouho nebyla mno *14* *14*
    Já Hilušku lowuju úplně úděsně moooc !!!

Hele holky milujete i Hailey??? *7* Já jo a moooc..., na Hilary sice nemá, ale je taky super !!! *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Kajuškoooo...

Jj mám jí moc ráda *14* ...a mám Hailey ráda *4* *14*
  • Hilary

Hilary Duff jsem moc neznala ale po pár jejich zhlédnutých filmech a po poslechnutí jejích písniček,jsem o ní začala uvažovat jako o zpěvačce a herečce na úrovni Julii Roberts nebo Sandry Bulock.Myslim si,že je to moc sympatická holčina,a že je s ní hoooodně sranda *15*
  • nej

TA NEJLEPŠEJŠÍÍ JE ONAA!! =**
  • :)

Mě se obě líbí v Holky v balíku :) pěknej film kterej se mi neohrál a můžu se na něj koukat pořád ;) Obě dvě sou super a hrozně krásný :D a písnička kterou spolu nazpívali k tomu filmu je taky pěkná ;)
  • fakt jo? teď jsem se dívala do slovníku a píše se tam měkké protože je to mekká souhláska zlatíčko:-)
  • Hilary na Nově

V ponděli 27.července v 21:00 hod. odvysílá Nova film Italské prázdniny s Hilary
    Jo kdybyste chtěli tak navštivte můj web
    http://hilary---duff.blog.cz *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit