-
všechno nej k narozeninám doufám ze se ti bude dařit
-
lidi vidíte to,prej že se nerada hádá..hmmmm už to zas začína,myslim že tady zas bude zábava jak před tim....o Jordie(v to hororu to byla sice JODIE,ale to jedno) sem si myslela že to bude docela,v poho holka,že se nenechá oblbnout Klárkou,ze začátku to tak aji vypadalo...škoda...KECY se píšou s tvrdým,jak už tady pár lidí napsalo... zájímavý taky je ,že Klárka na my vzkazy odepisuje až ted´,před tim se asi neodvážila...no ted´ tady má přece jenom zas ňákou oporu,teda jestli to neni jedna a ta samá - Lindsay2=Klára,vypáda to tak...tak já se sem zas někdy přindu podívat abych se zasmálá....
-
blog o Hil
Ahojky mám blog o Hilary prosím jukněte *3* -
pro punkyfish
ty si viděla 3:15 zemřeš? Někde píšou že se menovala Jordie a zase někde Jodie-mě se osobně víc líbí Jordie.kdo se měl nechat oblbnout klárou? -
CD
Čau nevite někdo kdy víde to nový CD Hilary *4* *7* Mám takovej pocit že už by mělo někdy teď vyjít *9* -
-
Šamot
A jaky CD? *7*
-
-
mám ji ráda a nejraděj asi Italské prázdniny, ale i jiné její filmy stojí za to
-
Hilary Duff
presne tak ona s olsenkama nema nic spolecneho a nakonec par jejich filmu zas tak spatnych nebylo *16* *16* *3* *3* -
PRO GCIla
jak tak vidim tak se jordie nabo jak si to rika nechala fakt oblbnout klarkou.........no co naplat......tahle diskuze se fakt zvrhla v neco uboheho heste kdyz tady chodili fanousci gc tak to aspon stalo za to.....jo a klari prece se nemužes myslet že ti nekdo uveri jak jsi slusna a mila po tom včem co jsi tady nakecavala prosimte jdi se radsi zahrabat jo?jo a s tema KECAMA jsem se fakt pobavila ale fakt dost.....jj a jen tak pro zajimavost se to uči už ve 5 třide tak kdybys nahodou klari nemela ani tu stredni tak tohle prece musis znat!!!!!!!!!!!jo a lindsay 2 ze začatku jsem si myslela že jsi celkem v po ale ted....ja fakt nechapu jak se mužeš tedka bratrickovat s klarou fakt mi to prijde dost ubohy...ale to s tim jak ses vydavala za nejakou jinou holku a nahodou byly tvoje a jeji vzkazy 2 minuty po sobe tak ti to ani nahodou nepřislo lehce nenapadne??!fakt sry ale to je už vrchol......no jsem fakt zvedava to z vas vyleze ted.......pochybuju že mi nekdo odepise ptz ani nemate odvahu....peace -
Zpěvačka?:-)
Mladá,hezká, ale zpěv jí mooc nejde:-))ale určitě zpívá líp než já:-)) -
vonavka
Tady mate stranku kde vonavku od hilary najdete *3* stoji tam 479 kč