-
Dextr
ste dmnti vseci tady...hilary je nej strasne ji miluju a hodlam jet do USA za ni:)...ten kdo ji pomlouva tak asi nema vsech 5 pohromade jak vidim....asi ma o kolecko navic...dmnce strasne ji miluju ale nevim proc...ale nemuzu si pomoct proste:-*-:-*:-* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Dextr
Hey borče,teď mi tady připadáš jako blázen ty *1* ale nic ve zlém,seš machr,já nedávno byla v Toluca a Hil sem viděla na vlastní oči pře djejím barákem,ofšem jen jak nastupovala do auta,ale byl to takový krásný pocit *14* jinak,taky ji miluju,neboj nejseš sám! strašně moc lidí jí tady miluje!
-
-
mp3
Ahoj co říkáte na tu písničku Any other day???? Já myslím že je super :-) *3* -
-
Re: mp3
jj je supeeeer *4* *4* -
-
Re: Re: mp3
Je skvela
-
-
-
New BLOG !!!
Hey lidičky, jestli tu někdo z vás vede blog a chcete dess ... tak já mám blog kde si ho můžete objednat a já vám ho udělám ... www.blends-shop.blog.cz
*14* *14* *14* *14* -
Přeji všechno nejlepší máám tě rááááda
-
hilary
já jiii miluju *14* -
-
ame.blog.cz
Thank you!!!It's very very good *4* -
Re: hilary
JJ NEJSI VLBEC SÁM MYSLÍM ŽE JI MILUJE VÍCE LIDÍ NEŽ JEN TY TŘEBA JÁ JI ÚPLNĚ ZBOŽŇUJI JE TOIŽ BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!*LO VE*
-
-
Avril
ahoj Hill je fakt super ale podle mě je Avril Lavigne lepší *7* *13* *1* *3* -
-
Re: Avril
Souhlasim Avrilka je nej!!!!!!!!!!!Ale líbilo se mi jak Hilary Duff hrála v "Italských prázdninách" *4* *14* *14* *3* -
Re: Avril
Cože Aviril poslouchám ji a mám ji v oblíbených ale ta se v Hilari uplně strácí .
-
-
Hmmm
Film-Greta,song-Any other day. *14* -
-
Re: Hmmm
Jůů *4* *14*
-
-
ha,ha taky je dobře že máš svůj názor a štve mě že to nemůžu nijak dokázat ale opravdu jsem to já a pokud ti to pomůže tak můj otec má opravdu vilu vedle joshe:-) to jsem nelhala:-)
-
kláře::
Právě proto wůbec newím. Ale je to jedno. Jak se vůbec jmenuješ celým jménem? -
Já ji miluju
Já ji miluju *14* *14* *14* *14* *14*