Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moderní popelka

Moc se mi líbila ve filmu Moderní popelka!!! A je moc krásná!!! *1*
  • pro klarinku

nebo aspon odkaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Cadet kelly

Ahoj chtela bych se zeptat jestli nekdo nevite kde se kouknout na film s Hil cadet kelly jestli jo napiste prosim na :www.selena-website.blog.cz
    • Re: Cadet kelly

Tak si to stáhni na ulož to *1*
  • Avril....Hil. ?

Ja proti hilarry nic nemám ale je fak že Avril se mi zdá lepší ve Zpěvu *7* *9* *14* *3*
    • Re: Avril....Hil. ?

Jasně že.Hilary se dostala ke zpěvu díky herectví a Avril se dostala k herectví díky zpěvu *15* Avril je hlavně zpěvačka a Hilary herečka *15* chápete ne? *1*
      • katyka

Re: Re: Avril....Hil. ?

nemas pravdu hilarka je hlavne zpevacka ale i herecka ale wc zpevacka....chapes???? *3*
  • doufám,že už si konečně dostatečně pochopila,že někdo jako ty mě urazit nemůže mě může urazit jen inteligent ty tvoje urážky mě spíš upřímně pobavěj:-)) tím tema ,,já" končim starejte se o hilary a ne o mě stejně na to nemáte:-)
  • Mám spoustu autogramů

Mám spoustu autogramů vcelebrit a Hillary mám samozdřejmě taky.Toužíte po něm taky?Nezáviďte mi!Jestli ho skutečně chcete napište mi na e-mail potrhanyENDY@seznam.cz
  • Hill je nejlepší

Hill je prostě nejlepší.Už se moc těším na léto pojedu za rodinou do Texasu a ona tam bude mít koncert.Ty jooo já se tak těším *3* *1* *1*
    • andyk

Re: Hill je nejlepší

a jak si můžeš být jistá, že zrovna bude koncertovat a že zrovna v té době co tam budeš bude v Texasu ?? *4*
  • pro OBĚ:::

Hele holky/o příjde mi že ste jenom jedna a ta samá, prootže je nějaký divný že každou diskuzy tu ste ve stejnou dobu, myslím že jsi jenom jedna ale chováš se z jedné strany jako mrcha a z druhé jako fajn kámoška,takže newím.Ale jestli mám pravdu tak mi to napiš!
  • sikulka16

:)

Tý jo kéž by tak jednou přijela do ČR!! *3* *14* *14* *4*
  • martinashalova

Hlasujte

Hlasujte pro Hilary Duff v hitparádě CHART 20

http://www.hilaryduffankety.e stranky.cz/stranka/new-chart-20

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit