-
Moderní popelka
Moc se mi líbila ve filmu Moderní popelka!!! A je moc krásná!!! *1* -
pro klarinku
nebo aspon odkaz!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Cadet kelly
Ahoj chtela bych se zeptat jestli nekdo nevite kde se kouknout na film s Hil cadet kelly jestli jo napiste prosim na :www.selena-website.blog.cz -
-
Re: Cadet kelly
Tak si to stáhni na ulož to *1*
-
-
Avril....Hil. ?
Ja proti hilarry nic nemám ale je fak že Avril se mi zdá lepší ve Zpěvu *7* *9* *14* *3* -
-
Re: Avril....Hil. ?
Jasně že.Hilary se dostala ke zpěvu díky herectví a Avril se dostala k herectví díky zpěvu *15* Avril je hlavně zpěvačka a Hilary herečka *15* chápete ne? *1* -
-
Re: Re: Avril....Hil. ?
nemas pravdu hilarka je hlavne zpevacka ale i herecka ale wc zpevacka....chapes???? *3*
-
-
-
doufám,že už si konečně dostatečně pochopila,že někdo jako ty mě urazit nemůže mě může urazit jen inteligent ty tvoje urážky mě spíš upřímně pobavěj:-)) tím tema ,,já" končim starejte se o hilary a ne o mě stejně na to nemáte:-)
-
Mám spoustu autogramů
Mám spoustu autogramů vcelebrit a Hillary mám samozdřejmě taky.Toužíte po něm taky?Nezáviďte mi!Jestli ho skutečně chcete napište mi na e-mail potrhanyENDY@seznam.cz -
Hill je nejlepší
Hill je prostě nejlepší.Už se moc těším na léto pojedu za rodinou do Texasu a ona tam bude mít koncert.Ty jooo já se tak těším *3* *1* *1* -
-
Re: Hill je nejlepší
a jak si můžeš být jistá, že zrovna bude koncertovat a že zrovna v té době co tam budeš bude v Texasu ?? *4*
-
-
pro OBĚ:::
Hele holky/o příjde mi že ste jenom jedna a ta samá, prootže je nějaký divný že každou diskuzy tu ste ve stejnou dobu, myslím že jsi jenom jedna ale chováš se z jedné strany jako mrcha a z druhé jako fajn kámoška,takže newím.Ale jestli mám pravdu tak mi to napiš! -
:)
Tý jo kéž by tak jednou přijela do ČR!! *3* *14* *14* *4* -
Hlasujte
Hlasujte pro Hilary Duff v hitparádě CHART 20
http://www.hilaryduffankety.e stranky.cz/stranka/new-chart-20