Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilary Duff je prostě bomba! Kdo jí žere je cool! *1*
    • vterinka
      Video s fotkama Luca :)
      http://www.youtube.com/watch?v=fHwOzXp3DVQ&feature=player_embedded
    • jsem COOL!
  • Hill

Hill je strašně krásná,neuvěřitelná zpěvačka,herečka prostě všechno...
    HILL JE PROSTĚ BEST A TO MYSLÍM MLUVÍ ZA VŠE *14* *15* *3* I love YOU hill *3* *14* *1*
  • Tak co tu lezete když vas vubec nezajima,proc ji poslouchate,proc se o ni kruci starate!!!
  • me se libi

me se moc libi Hilary Duff a moc jestli mate novinky tak me je poslete na E-MAIL: ivca101@seznam.cz dekuji predem a nezapomen te na me OK? *4*
  • no,honzovi to neva... a navíc jak můžeš někomu někoho břebrat to fakt nechápu k tomu musej bejt dva víš? a on se ani nebránil...:-) tak rozhodně mi neni 13 je mi 17,blond sem od přírody, a modelku delám v agentuře elitte look:-)) pochybuju že sis pročítala všechny vydání maximu,a beďary taky nemám protože podmínkou pro to aby si mohla bejt modelka je dobrej stav pleti! taky vim,že sou horší příběhy horší konce a proto sem ráda že já takovej nemám to tu nikde netvrdím že sem ráda:-) jo a jen tak mimochodem,jak můžeš říct že sem stejná jako hilary ty jí snad znáš osobně? to dost pochybuju chudinko! a jestli ste si nevšimly,tak tohle je diskuzní forum o hilary ne o mě,ani o nikom jinym takže jestli si chcete vzájemně nadavat tak děte radši někam na pavlač a nechoďte ty svoje rozumy dávat na net ten kdo si to pak po vás čtě se musí fakt dobře bavit!
    • Re: Klára

Soulasím... *1*
  • girls01234

Jj přesně tak!

Jj přesně tak!Když si pustíte na you tube koncert Hilušky tak to je něco nádhernyho!Ale o Miley se to říct nedá!Zpívá totálně falešně a možná i někdy přes playback!Ale Hiluška ne!Já nevim jak taková kráva může být na prvním místě!Vdiť nic neumí!Možná totálně falešně v dákat na koncertech!A aby se teda neřeklo tak někdy i přes playback! *1* *3*
    • Re: Jj přesně tak!

No nwm jestli zpívá přes playback.... protože kdyby jo tak se to dá poslouchat *15* *15* *15*
      • girls01234

Anett

Ale já to myslím z jinyho hlediska!Někdy zpívá písničku jak je v originále a někdy zpívá tak hnusně falešně že se to nedá ani poslouchat!Já vím,nikdo neví jak Miley Cyrus ve skutečnosti zpívá,jestli živě nebo přes playback,ale já jsem si o ní udělala obrázek takovej! *3*
  • hm

je skvělá!!!!!!!!!!!!italské prázdniny *3*
    • Re: hm

*9* nechápu lidi co říkají že ten film je trapnej
      • Re: Re: hm

achjooooo ja ten film jeste nevidela ale strasne bych chtela nemuzu ho nikde sehnat kdyz jsem ho shanela naposlet naka holka mi nabidla kopii za 80kc!!!!!!to je des fakt....je asi super co???
  • Hilary Duff

*14* Hilary Duff je upa nej je skvělá je prostě božííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Hilary Duff

hil je nejlepší osobnost na svete *14* *14* *4*
  • nej hillary

ahoj lidi hillary duff je nej nej nej herečka mám její všechny filmy *4* je jak andel *4* *14* *14* nemáte někdo její e-mail jestli jo pošlete mi ho na tuto e-mailovou adresu rejmanova12@seznam.cz
  • Fajn Holka

Hilary Duff je nejlepší z nejlepších zpěvaček a hereček je úplně good

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit