Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martinashalova

Hilary Duff

Hlasůjte pro váš nejoblíbenější videoklip Hilary Duff na stránce www.hilaryduffankety.estranky.cz Už je 2.kolo
  • ba.rus.ka

NÉÉÉJLÉÉPŠÍÍÍ

TA NEJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŽASNĚJŠÍ ÍÍ NA SVĚTĚĚĚĚĚ!!!
    MILUJUUUUUUUUUU UUU MOOOOOC!!!! *14* *14*
  • Hilary Duff

Hilary Duff je super mam 3 DvD ktery natocila a jsou SUPER!!!!!!!
  • prece se kvuli tobe nebudu menit.kecam jen to co chci,a nemusim u toho lhat,narozdil od tebe,a neklad si podminky,jednou si rekla ze nam ji ukazes tak to udelej.to je to takovej problem?kdyz ses modelka tak byses nemela za co stydet ne?a jo ja zapomela,ty vipadas jak hilarka:D
  • girls01234

Holky v balíku

Jj,taky jsem si už všimla že budou dávat Holky v balíku!Já to mám sice stáhli ale i tak se budu dívat! *14* *3*
    • Re: Holky v balíku

Joo taky se budu koukat a nahravam to to je jasny *1* *1* uz sem to viděla asi 100x sem na tom uplne zavisla *1*
    • hilary_duff

Re: Holky v balíku

ešte že ich mám doma lebo novu nemame *9*
    • Re: Holky v balíku

ahoj jsem velka fanynka hil nevite v jakym filmu hil zpiva THAT´S WHAT GIRLS DO
      • Re: Re: Holky v balíku

v Žába k zulíbání
  • hilarynka125

Film hilary

ahojky neznáte nákou stránku kde bych se mohla kouknout na War,inc.??prosíím ozvěte se !!
    • Re: Film hilary

jen do toho hilary duff *15* *15* já ti tak fandím jojojojojojojojojojojojojojojojoj
    • Re: Film hilary

strasne zeru hil.. *3* *5* *14* *1* *14* *14* *14*
  • Oficiální web

Pokud se Vám stejně jako mě líbí Hilary Duff, tak neváhejte a navštivnte náš web, jste všichni vítáni *3*
  • Hilary je prostě jedinečná!!!

Hilary D. je prostě jedinečná!!! MJR (Mám Ji Ráda)!!! Je to moje NEJ herečka a zpěvačka!!! Je supr, kupr, uža holka!!! *14* *15* *1*
  • I love you Hil

I love you so much,you drive me crazy Hil *14*
  • otázečka... :D

Hilary je supeeer.... a lidi,kdo je ten chlápek na těch posledních fotkách?? :o věděl by někdo jmééééno??? :P *7*
    • Re: otázečka... :D

pokud mysiš toho s tim melirem tk je to oliver james..tady ho nandeš taki...hrál s ní v nikdy to nevzdávej... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit