-
Hlasujte pro Hilary!
Ahojky prosím vás všechny hlasujte pro Hilary moc prosím dík -
Hilary je NEJ
Hilarinka je proste nejlepsiiiiiiiii zpevacka a herecka kterou jsem kdy potkala!!!!!!!!!Mam o ni blog tak se juknete: www.hillpusinka.blog.cz *14* *14* *15* *14* -
-
Re: Hilary je NEJ
HILARY ,UNIKAT BAJO
-
-
JEn tak dál :-)
Hilary se ze 6 místa pohla na 4 uplne super konecne predehnala tu nafoukanou nánu Avril Lavigne *10* *3* *4* *8* *3* Chtělo by to kazdy den se na Hilariin profil juknout *13* A bude 1 *8* *1* *1* *3* *5* *4* -
-
Re: JEn tak dál :-)
To je super,že Hil předběhla tu trapku Avril. *15* No,myslím,že Hilary se asi na 1.místo nedostane,Miley je asi neotřesitelná,ale neva,hlavně,že je před Avril,ted' ještě,aby předběhla Ashley Tisdale. *3* A budu spokojená!
-
-
*narOzky*
OůůjéÉ *4*
Všechno nejlepšíí,hodněě ůůspěěchůů,hodněě zdraví a štěstíí *4*
Seš ta nejlepšíí Hil *3* *3*
Nikdo na tebe nemááá
__MILUJUUUUUUUU__:-* totáááálněěě :-* <3 -
Bob
jj hilary je fajn ... taky jí hrozdně žeru ... mam ztatim všechny její alba a filmů mám taky dost ... *14* *14* *14* -
-
Re: Bob
ano je prostě supr *15*
-
-
I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF
uz mi tahne na 15,za mesic.kolik je tobe? -
hilary
je možná hezká,ale nemam jí ráda. Je to dilinka co si o sobě moc myslí,když chodí s Joelem *13* *5* *16* -
Všechno nejlpčí...
Všechno nejlepčí Hilary a buď tak skvělá jako bylas do teďka...hodně zdaví, štěstí a lásky a hlavně hodně nových alb *14* *14* *14* *15* *15* *14* *14* *14* *14* -
Hilary Duff
Hilary Duff je ta nejlepší herečka a zpěvačka jakou znám s celého vesmíra a je to moje nejlepší herečka i zpěvačka -
hilary je strašně FAJŇ,líbí se mi její filmy,písničky.....prostě všechno!!!! znám lidi kteří říkají,že není ani moc slavná!!ale ona je a dost!!jenže někteří si myslí, že slavný je jen ten o kerém píšou často v bulvárech!!!jenže o hilary tam nemají co psát,!!!!co tam napíšou že je hilary hezká, vydala nové CD!!!to by jakýkoliv bulvár v životě nenapsal!!a ta holka co na tehle diskuzi psala že je hnusná, zpívá hnusně atd..! tak proč jsem leze!!každý se zajímá o někoho jiného!!!tak ať jde do p...... a nepíše tu takové kraviny!!! já taky můžu jít na stránku třeba TH( JÁ JE NESNÁŠÍM!!) a napsat tam do diskuze kraviny, ale proč!!! a to samé s Hilary!!!! HILARY je moc dobrá a úžasná zpěvačka!!!