Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HIl je best

Hilary je nejlepší...Filmy...jsou bets...songy jsou best no rposte vse je best..!!! *4* Ona je best...... *4* Je krásná..a krásně zpívá..NO PROSTĚ BEST.... *4*
  • nicky0012

jj

jo hilary je docela dobrá herečka líbí se mi v talských prázdninách!!a samozřejmě v moderní popelce! *14*
  • Díky ní je film Moderní popelka takovej velkofilm, hlavně díky Hilary Duff, která je perfektní
  • pro vsechny

co se to tady deje sakra tak kdo to tady za tu kláru pise?????!!!!!!!!!!!!!!.Nechte ji napokoji jaky byvam bylo kdyby jste byli na jejim
  • mieylilly

hilary

viděli jste ten její film kadetka Kelly? *7* *7* *7* ten se mi opravdu líbí. *3* *15* *4*
    • sweet.anne

Re: hilary

Mně taky *4*
  • hilary_duff

Moderná popoluška

Jééé na markíze bola Moderná popoluška dufam tie ktoré markizu mate ste pozerali *14* *14* *14*
    • Re: Moderná popoluška

Já ju mám doma česky a v tu dobu kdy jí dávaly sem si ji zapla česky *1* a jelikož sem to měla bez reklam tak se to i skoukla asi o 10 minut dřív *1* takže sem viděla konec 2x *1* jak já ten film miluju *14*
      • kajuska4

Re: Re: Moderná popoluška

Já jí nemám ale znám ten filmík a je moc kWásnej.. *14* *14*
  • Hillary

Hillary je ta nejůžesnější herečka a zpěvačka....Lepší jsem nikdi neviděla...Hillary má super filmy i písničky...jednoznačně je super!!!=O)
  • girls01234

CD My life

Tady máte odkaz na blog kde najdete informace o CD My life!Blog není můj!
    Odkaz:http://hilary-duff-net .blog.cz/1007/hilary-s-new-cd-my-li fe *14*
    • katuska_love

Re: CD My life

*4* *14* *14* *14* *14*
  • Hilary Duff

Hilary je nejlepší(podle mě)zpěvačka a herečka na celym širym světě *3*
  • ..

No tak náhodou ona tlustá není viděla si jejich společnou poslední fotku?jestli ne tak se na ni koukni a dej mi jediný důkeaz o tom že na té fotce je fakt tlustá náhodou je hubená a i kdyby mě je to fuk a je mi taky fuk jestli ten váš je tlustý nebo ne mě jde jen o tom abyste ji neuráželi jen kvůli tomu že chodí s někým s kým nechcete aby chodila

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit